Гуанджоу - Байерн Мюнхен, загубен

12:49
Гуанджоу - Байерн Мюнхен, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 10 познати от 15 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 17.12.2013 г.:



Това е един от малкото мачове, които днес ще ангажират вниманието на футболните фенове, като трябва да добавим срещите на Манчестър Сити и Челси (в надпревара за една от домашните купи), които освен с опцията за наличие на определено количество голове, трудно те могат да бъдат подкрепени с точен знак. В прогнозата в тази рубрика за предходния ден един от редовните потребители (mistral) е направил повече от добър анализ и е предложил изключително полезно инфо свързано точно с тази среща, което задължително трябва да бъде прочетено от всеки възнамеряващ, дори да опита късмета си тук. Разликата в класите е налице, но като предимство за Гуанджоу Евъргранд може да се отбелжи, че играчите му са в по-напреднала аклиматизация. С треньор като Липи те няма как да влязат в ролята на "боксова круша" или "спаринг партньор" на баварците и вероятно ще се опитат да играят прагматично и да използват малкото си шансове и да се надяват на моментен проблясък от страна на някой от класните им изпълнители в атака начело с Конка. Байерн Мюнхен ще се стреми да спечели, като едва ли ще си позволи да пилее излишни усилия и ще се стреми към краен триумф в надпреварата с равномерно разпределение на силите. Така наистина опцията за гол/гол се оказва доста остойностена, предвид че ако Байерн води с поне два гола разлика в заключителна част на мача, вероятно ще намали темпото и съперникът му ще има реална възможност да се разпише. Едва ли немците ще постигнат разгормна победа и предложения хендикап също си струва да бъде обмислен като евентуална алтернатива тук.

Прогноза: Победа за Гуанджоу при +2,5 гола (АХ), Коефициент: 1.97

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
17.12.2013 19:02

без да претендирам за каквото и да е мисля че малко се унасяте в търсене на изненадата. единствената надежда байерн да не разбие китайците е да не приеме турнира на сериозно и да го кара в тренировъчно темпо. такива очаквания за противопоставяне и равностойна игра са изключени. осасуна е отбор,какъвто са 80% от испанските отбори - играят на 200% като домакин срещу големите (барса и реал) и после си гният в средата. тук може да става дума за надиграване,само ако няма нещо заучено от първия мач завършил 3-3. и тук съм склонен да дам предимство на по-качествения отбор на гостите.

think_twice
17.12.2013 13:28

И на Осасуна му се наглеждам за 1-ца, като нещо вече по-близко до реалността. Направиха равен последния мач с Реал и сега би трябвало да покажат, че уж не е било нагласено или случайно(а беше за мен манипулиран тоя мач-Реал просто не игра и съм сигурен в милионните реализирани печалби на букитата от тоя мач). Та както обикновено се случва след такива мачове, отборът който е поднесъл някаква изненада, при следващата си среща затвърждава уж положителното си представяне. а и те хората са си домакински отбор принципно *smile*

think_twice
17.12.2013 13:07

Ееееее, браво, и Вие г-н Сотиров го виждате така, съвпада с моето мнение и направен залог, даже аз го търся по-дебело: +1.5 за Гуанджоу на 3.20. Рисков залог, но ще видим... А 1-ца да удари човек на 22.50....

Bayern85_
17.12.2013 23:11

Страшно грамотни са китайците *smile*,направо сакато барса хахах,само дето не могат да изнесат топката веднъж *smile*.