Милан - Рома, спечелен

15:16
Милан - Рома, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 9 познати от 14 мача - 64.3% успеваемост

Залог на деня за 16.12.2013 г.:



Вярно е, че днес Милан чества 114 години от своето основаване, но едва ли точно този факт ще се окаже решаващ и ще му даде предимство в този двубой. Рома играе много по-добре и израстването на римляните, като резултати и поведение на терена спрямо ниво им предишните кампании, е очевадно. Рома разполага с хомогенен състав с опитни играчи, а и доста по-млади, които имат безспорно качества и бъдещето пред тях начело с Руди Гарсия изглежда обещаващо. Милан трудно може да се похвали с постоянство или да се надява на нещо по-положително в близко бъдеще като този труден период ще бъде един от много в славната история на росонерите. Крайно интересен е фактът, че вълците са спечелили половината от най-скорошните си шест гостувания на Сан Сиро и това показва, че този стадион не е непревземаема крепост за тях. Функционално и игровото състояние на играчите на Рома им отрежда ролята на фаворит.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

think_twice
17.12.2013 11:23

Други мачове които ме карат да се замисля са Челси над 2.5 и Осасуна 1-ца

think_twice
17.12.2013 11:20

Аз потърсих Хендикапа тук - 2+ за Евъргранде - 3.20 ! , не се бях замислил за гол-гол.

mistral
17.12.2013 11:08

Прав си, много интересен мач, ще бъде удоволствие да го изгледаме. Гуангжу на практика е националният отбор на Китай, подсилен с Ким (Ю. Корея) в защита, халфовете Елкесон и Конка (съответно бразилец и аржентинец) и бразилецът Морикуи в нападение. Треньор както вече всички знаят е легендата Марчело Липи. За залози обаче ще бъде доста трудно, просто защото Байерн от своя страна има едни от най-добрите състезатели от много национални отбори (Германия, Франция, Швейцария, Хърватска, Бразилия). Плюс за китайците е, че вече изиграха един мач и се аклиматизираха, докато германците това ще е първи мач от студена Германия в горещо Мароко. Липи заяви, че вероятно ще загубят 99 от 100 мача срещу баварците, но пък защо единствения победен мач да не бъде днес, още повече че той има доста успехи срещу немски отбори.. Едно е сигурно - това е върхът на сладоледа и за двата тима след изключително успешната година и мотивацията ще бъде на ниво за всички. Един Г/Г при тези обстоятелства е чудесно оценен на коеф. 2, че и повече и само това май става за игра.

kozel4e
17.12.2013 10:15

Прогнозирайте с някакъв хендикап за Гуанджоу Евъргранде днес г-н Сотиров... уникален, нереален коефициент за такъв мач

orton95
16.12.2013 18:16

аз пък го виждам 2-1 за Милан или 2-2.
Щом имат годишнина не ми се вярва да паднат