Два гола на Мицански не се оказаха достатъчни за Карлсруе

11:35
Два гола на Мицански не се оказаха достатъчни за Карлсруе
Нападателят на Карлсруе Илиян Мицански издърпа тима си до преднина от 3:0 срещу гостуващия Франкфурт, но мачът от 18-ия кръг на Втора бундеслига завърши 3:3.

Българинът откри резултата в 8-ата мин, когато след подаване на Торес топката премина през левия му крак, гърдите и главата, за да влезе в мрежата. Мицански бе в основата при разиграването за второто попадение, дело на Хенингс в 28-ата мин. Само 4 по-късно отново след подаване на Торес Илиян пак бе точен с глава.

След почивката обаче гостите намалиха чрез Йелен (56). В 70-ата мин Мицански бе сменен, а до края гостите от Франкфурт успяха да изравнят.

Така Карлсруе пропусна чудесна възможност да излезе на трето място в класирането на Втора бундеслига, което дава право на бараж за влизане в елита на Германия. Тимът на Мицански остана 4-и с равен брой точки с бившия му клуб Кайзерслаутерн, който е трети.

"Наистина жалко, но, за съжаление, такива неща се случват във футбола", сподели Мицански, който след мача отиде на коледно парти с колегите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация