Венгер отрече за звездата на Хамбургер

10:53
Венгер отрече за звездата на Хамбургер
Арсенал не проявява интерес към изгряващата звезда на Хамбургер ШФ Хакан Чалханоглу. Това заяви мениджърът на топчиите Арсен Венгер.

"Агентите постоянно излизат на преден план с различни футболисти. Повечето от тях са в добри отношения с медиите. Тези твърдения не отговарят на истината", заяви Венгер, който бе запитан дали е в готовност да стартира преговори за 19-годишния турски национал.

"През януари ще анализираме ситуацията в отбора. На този етап мислим в краткосрочен план, както повечето клубове. Като цяло през зимната пауза рядко се правят гръмки трансфери", каза още френският специалист.

Спекулациите относно бъдещето на Чалханоглу набраха скорост, след като агентът Бекташ Демирташ заяви, че няколко английски клуба ще водят преговори с Хамбургер за трансфера му през следващия месец. Според последните информации, кандидати за подписа на 19-годишния талант са Челси, Манчестър Сити и Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aguero16
16.12.2013 17:38

Добре бе, писна ми, във всяка тема, в която има там трансферна новина се спрягат имената на Челси и Сити, само и единствено заради това, че са богати клубове не означава, че искат всеки футболист! Писна ми от смешни спекулации, Сити въобще не са го искали тоя, какви са тия "последни информации" ай сиктър.

chelsea_fannn
15.12.2013 17:37

Щом отрича значи има интерес , винаги така прави , така беше и с Подолски и с Казорла....