Младенов: Дано победим Левски с Божията помощ

20:51
Младенов: Дано победим Левски с Божията помощ
През зимния трансферен прозорец ЦСКА ще привлича само свободни агенти, както и футболисти от България. Това обяви треньорът на червените Стойчо Младенов след разгромната победа със 7:0 над Любимец в мач от последния кръг на "А" група за календарната година.

"През зимната пауза е трудно да се вземат качествен играч, защото всички са обвързани с договори. Отново ще се насочим към свободни агенти и ще се ограничим във вътрешното първенство", заяви Младенов, след което добави, че съжалява за загубите през сезона от Черно море (1:2) и Локомотив Пловди) (0:1). Той все пак подчерта, че най-важното е било спасението на клуба през лятото.

Младенов говори и за Мартин Петров, който получи контузия по време на двубоя с Любимец. "Има проблеми в коляното. Дано не е нещо сериозно. След 24 ч. ще знаем повече. Надявам се Фо-Поре да е готов да реванша срещу Левски. Дано ги победим с Божията помощ", добави Младнов.

След това той обърна повече внимание за предстоящото дерби срещу сините, което ще се играе на 19 декември. Първият мач от 1/8-финалите за Купата на България завърши 0:0. "Имам идея как да го проведем, но никой не може да предрече какво ще се случи. Надявам се да изиграем добра среща и да елиминираме Левски", завърши специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация