Хофенхайм - Дортмунд, загубен

13:47
Хофенхайм - Дортмунд, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 8 познати от 12 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 142.12.2013 г.:



Това следва да бъде поредният "истински" мач за Борусия Дортмундсамо в рамките на няколко дни. След като Олимпик Марсилия върна услугата на Борусия в Шампионската лига преди няколко дни, днес е време и на Хофенхайм да направи същото. Трудно може да се забрави начинът, по който Хофе и сега е част от елита на Германия. В края на миналия сезон той гостува на жълто-черните, които бяха лишени от мотивация, а Хофе се нуждаеше от точки на всяка цена, за да не изпадне директно, а да се добре до плейаут (срещна Кайзерслаутерн и в два мач успя да запази елитния си статут). Та във въпросния мач Борусия поведе рано с гол на Левандовски, но след две дузпи отсъдени след 77-та минута Хофенхайм успя да победи дортмуннци на техния стадион. Втората дузпа за Хофе без гарнирана и от червен картон за вратаря и капитан на тима Вайденфелер, за да могат абсолютно всички съмнения да бъдат по-лесно туширани. Сега Дортмунд има нужда от точки, защото битката за титлата (или по-скоро за второто място) започва да му се изплъзва, а Хофенхайм, въпреки че играе добре, ще бъде задължен вероятно от обстоятелства да се отблагодари за оказаното съдействие преди няколко месеца.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.75

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nevenium
14.12.2013 16:23

Според мен мача е 1x - Хофенхайм играят изключително надъхано, а сега играят и у дома! Дортмунд имаха тежък мач през седмицата, имат доста контузени! Ентусиазъм срещу умора - аз залагам на ентусиазма!

think_twice
14.12.2013 14:09

На мен ми се струва съмнително лесен тоя мач, притеснява ме: 1. умората на Дортмунд, 2. отличната игра на Хофенхайм, 3. това, че не е чак толкова важен колкото се описва този мач - Борусия са в тройката, шампиони няма да станат *smile*