Хари Реднап разкарва десет от Тотнъм, взима Нистелрой и Санта Круз

13:45
Хари Реднап разкарва десет от Тотнъм, взима Нистелрой и Санта Круз
Хари Реднап е решил да се раздели с десет от настоящите футболисти на Тотнъм, за да събере средства, с които да привлече няколко наистина класни играчи, които да помогнат на тима да се бори за влизане в топ шест през настоящия сезон.

Мениджърът на "шпорите" е поставил в трансферната листа нападателите Дарън Бент и Роман Павлюченко, които според него нямали достатъчно класа за клуб с амбициите на лондончани. На тяхно място Реднап искал да доведе дуото Рууд Ван Нисталрой и Роке Санта Круз, или поне един от тях.

Дейвид Бентли и Гарет Бейл също не били желани от наставника и най-вероятно ще напуснат "Уайт Харт Лейн". Мексиканския плеймейкър Джовани Дос Сантос вече преговаря с няколко клубове от Чемпиъншип, след като прекара успешен период под наем в Ипсуич, като "Трактор бойс" са фаворити за подписа на бившия играч на Барселона.

Младият десен бек Крис Гънтър също нямал място в плановете на Реднап и вече си търсел клуб във втория английски ешелон. Том Хъдълстон и Дидие Зокора били сигурни напускащи, като Реднап наскоро посетил Севиля, където уговарял трансфера на Зокора. Мениджърът искал да убеди "андалусците" да заплатят 8 милиона паунда за футболиста, докато те се дърпали с довода, че играча има доста високи изисквания за седмичната си заплата.

Другите двама играчи, които Реднап не искал през следващия сезон да са в Тотнъм са Кевин Принс Боатенг и левият бек Жилберто. И двамата са желани от клубове в Бундеслигата, като за Боатенг фаворит е съставът на Херта.

Желанието на Хари Реднап за бъдещето било да да работи с компактен отбор, в който да блестят имена на лидери и звезди. Мениджърът на "шпорите" търсил футболист, който да направи убиствен дует с Уилсън Паласиос в халфовата линия на отбора.Намирането на ляв външен полузащитник също е приоритет за бившия мениджър на Портсмут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация