Официално: Кривия изхвърли Бобан Грънчаров от Ботев

12:36
Официално: Кривия изхвърли Бобан Грънчаров от Ботев
Защитникът Бобан Грънчаров е отстранен от представителния отбор на Ботев Пловдив с решение на спортно-техническия директор на клуба Александър Александров - Кривия.

Причината за това решение е непристойно поведение на футболиста спрямо спортния директор, както и уронване престижа на клуба след мача на канарчетата с Берое (0:0) от отминалия кръг в българската "А" група, съобщава официалният сайт на жълто-черните.

Както е известно, Грънчаров е основен футболист в отбора, воден от Станимир Стоилов, като от началото на сезона е изиграл общо 27 мача във всички турнири и е вкарал два гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KloppMund
13.12.2013 22:13

Официално всички сме зад Бобан и Кривия е пътник ,то Вандер ли не беше,Галчев,сега Бобан няма кой да го трае повече *smile* Само едно и също бием ние с Мъри си вършим работата падаме те играчите спаха *wink* ! ВЪН ГОВЕДОТО ОТ БОТЕВ !

brisi
13.12.2013 17:16

официално си нямате и идея,колко бързо ще го върне

Tauros
13.12.2013 12:54

Кривия макарон,да пасе патките на Марково,за друго не става явно ... След тая глупост,отборът,колективът е заминал ... Свършиха си работата говедата !! И въпреки всичко САМО Ботев Пловдив !!