Йешич вариант за треньор на Локо София

10:10
Йешич вариант за треньор на Локо София
Миодраг Йешич е бил предложен за треньор на Локомотив София, съобщава "7 дни спорт". Бившият футболист на червено-черните Цоко Антунович е връзката между Йешич и столичния клуб. За идването на треньора работи и директорът на Локомотив Георги Марков. Не случайно след загубата от Черно море в сряда Марков намекна за промяна в щаба. "Сбъркахме, като му дадохме допълнителен картбланш", каза бившият бранител.

Марков на практика разкри и каква е причината Локомотив да е толкова зле на моменти - в отбора няма никаква дисциплина. Миодраг Йешич пък се слави точно с това - железния юмрук, с който управлява отборите си. Не случайно и в Славия, и в Ловеч, и на "Армията" футбол може и да не е имало много, но дисциплината бе впечатляваща.

Интересното е, че близките до Миодраг Йешич мениджъри са имали среща и с човек на Цветан Василев. Това само потвърждава слуховете, че дните на Станимир Стоилов в Ботев са преброени. Друг е въпросът дали ще направи глупостта да вземе Йешич, който е свикнал да работи с готови отбори, а не да създава такива.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация