Батков: Здравков си върши работата, не е временен вариант

20:19
Батков: Здравков си върши работата, не е временен вариант
"Антони Здравков е треньор на Левски, имам му пълно доверие. Защо да го махам човека, върши си работата", обяви собственикът на Левски Тодор Батков след победата на сините над Черноморец Бургас с 2:0.

Президентът на клуба не бе доволен от играта на тима, но изрази задоволство от спечелените точки. "Не съм доволен, но показваме прогрес, трупаме точки. Не беше лек мача, особено първото полувреме. Важно е да си свършим работата в предварителната фаза и да натрупаме достатъчно актив. Очевидно влизаме задължително в седмицата. Победата над Лудогорец ми вдъхва в оптимизъм и показа, че във футбола се случват и такива неща - отписаните възкръснаха като птицата феникс", каза той след двубоя.

"Строежът не върви както трябва, очевидно се забавя, това го виждат всички. Чакаме няколко дни и около празниците ще излезем с ясна позиция. Имаме пари достатъчно, за да плащаме на футболистите. Към днешен ден няма никакво забавяне към футболистите и служителите. Това са инсинуации от подли хора, които са яли хляб от моята ръка в продължение на години. Нека да излезе някой служител и да каже, че не си е получил заплатата. Няма такъв, ние не сме ЦСКА. Мтел засега остава, договорът ни е до юни, с ВТБ приключваме", допълни Батков.

"Когато има развитие с Газпром, ще го кажем. Сега имаме два мача, трябва да приключим сезона, да видим кого ще освобождаваме, кого ще продаваме, кого ще взимаме. Няма нищо наложително, но ако има интерес аз няма да спра никого. Нека се развиват. Особено важен е мачът с ЦСКА, трябва да има добър завършек на тази много, много лоша година", каза още той.

"Антони Здравков е треньор на Левски, вие сами си измислихте и разпространихте версията, че той е временен, спасителен вариант. Ако той така мисли, не е добре, но вече не мисли така, уверявам ви. Имам му пълно доверие. Защо да го махам човека, върши си работата", завърши собственикът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация