Наполи - Арсенал, загубен

14:10
Наполи - Арсенал, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 8 познати от 10 мача - 80% успеваемост

Залог на деня за 11.12.2013 г.:



Тук трудно можем да говорим за стойност в коефициента, но доза сигурност и наличие на сериозни аргументи няма как да липсват. Шансовете на Наполи да продължи напред в турнира са в сферата на теорията, защото тимът трябва да победи Арсенал с разлика, а Борусия Дортмунд да не вземе визитата си на Олимпик Марсилия. И двете необходими положителни събития за италианците са малко вероятно. Марсилия има да връща стара услуга на Борусия от преди няколко сезона, когато немците загубиха след обрат домакинството си срещу тях и така марсилци се оказаха във фазата на директните елиминации, а и защото от чисто футболна гледна точка Арсенал има повече достойнства от Наполи. Артилеристите пропуснаха да спечелят последното си домакинство на Евертън, само поради липсата на малко шанс в края (въпреки слабата си игра през първата част на мача) и имат и тежко гостуване на Манчестър Сити след броени дни, но тук типично по английски те вероятно ще се опитат да компенсират пропусната победа срещу карамелите. Мачът ще бъде изцяло по вкуса на англичаните, защото Наполи ще се отвори от първата минута и ще тръгне в атака, а Арсенал е много силен, когато разполага с празни пространства за да излиза зад противниковата отбрана. Артилеристите едва ли ще загубят тук, а имат и всички шансове, дори да победят. В хода на двубоя (ако Борусия води или остава малко време, а са им нужни голове) играчите на Наполи може да загубят увереност и това да сведе мотивацията им до отрицателно равнище в заключителната част.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.50

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bisera.bakardzhieva
11.12.2013 19:39

Сотирка, спри! Не прогнозирай мачове на Арсенал! Не зная да имаш познат наш мач през този сезон, когато правиш прогноза на специалиста!

valdes021
11.12.2013 17:08

Какво мислите за мача Олимпик Марсилия - Борусия Дортмунд.Дортмунд имат проблем с контузените играчи,а и според мен доста хора подценяват Марсилия.На мен ми се върти 1-ца в главата нещо като 2:0 или 2:1

valdes021
11.12.2013 17:28

Цялата основна защита на Дортмунд е аут за мача.Бендер и Шахин са под въпрос за мача ,а и Марсилия показа предния мач зъби срещу Наполи.Марсилия сигурно ще играят на контра атака и в хода на мача Дортмунд ако не водят играчите им ще стават по изнервени.Лично аз мисля да го пробвам 1-ца.Успех на всички*beer*

GrandeBarca
11.12.2013 17:18

Марсилия ще им легне..не случайно е написано и в статията преди 2 сезона,когато Марсилия обърна БД в Германия и се класира..да не е било класа..Борусия им легна тогава сега ще сстане обратното 100% 2ка е мача Марсилия-БД..и тук Наполи ще вземат мача,може би минимално *smile*

Cristian0
11.12.2013 14:50

"В хода на двубоя (ако Борусия води или остава малко време, а са им нужни голове) играчите на Наполи може да загубят увереност и това да сведе мотивацията им до отрицателно равнище в заключителната част." А ако Дортмунд пада или върви хикс, а Наполи води (което не е нещо нереално), тогава на какво ниво ще е мотивацията на Наполи за последните минути? Ако трябва да се търси двоен знак тук 1Х е по-вероятно от Х2 ! Причините да смятам така са следните : 1.Арсенал вече се е класирал ; 2. Само при победа Наполи ще имат някакъв шанс и 3.Арсенал със сигурност ще има едно на ум за мача,който им предстои в първенството-гостуване на Манчестър Сити и може би ще запази някои ключови играчи !!