ЦСКА пазарува от \"Б\" група

10:42
ЦСКА пазарува от \"Б\" група
href="http: / /cska-sofia .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> < /a> е напът да си осигури още един нов футболист през това лято . Става въпрос за 22-годишния защитник Милен Лахчев , който в момента се състезава за втородивизионния href="http: / /rakovski-sevlievo .winner .bg" target="_blank">Видима Раковски < /a> , съобщава "7 дни спорт" . "Червените" отдавна следят изявите на младока . Той бе пред трансфер на "Армията" още преди 2 години , но тогава нещата се провалиха в последния момент .
/>
/> Лахчев е гласен за заместник на Иван Иванов или Кирил Котев , които са спрягани за трансфер в чужбина . Помощник-треньорът на href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> Сашо Борисов дори наблюдава изявите на футболиста по време на срещата href="http: / /marek .winner .bg" target="_blank">Марек Дупница < /a>- Видима от изминалия кръг в Западната "Б" група .
/>
/> Лахчев започва кариерата си в Германея (Сапарева баня) . След това преминава през тима на Марек , където играе 2 сезона . Бързо се утвърждава като стабилен защитник и е привлечен в състава на Видима . Той е с основен принос за успеха на своя тим през 2007 г . , когато отборът от Севлиево отново влиза в елита . Силните страни на Лахчев са неговият висок ръст (188 см) и отличната игра на втория етаж . Той често се включва в атаките на тима си и бележи важни голове .
/>
/> Лахчев има и доста мачове с младежкия национален отбор . По непотвърдена информация href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> ще извади около 100 хиляди евро , за да се сдобие с услугите на защитника .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vratarcheto_24
03.11.2009 21:24

цска е и ще баде селски шампион оле оле оле оле само марек оле *party*

noemis
11.06.2009 12:08

Маниииий, то криза криза ама чак пък...
Щом по всичко изглежда и Левски няма да пазаруват, то определено следващото първенство се очертава още по-завързано. Лошо няма де, то така и не се играе кой знае какъв футбол, но поне да е интересно.