Балъков: Платини остава до 2013 година!

10:38
Балъков: Платини остава до 2013 година!
Играчът направи силен сезон с "акулите" и се открои като един от най-добрите и класни чужденци в шампионата на "А" ПФГ.

Наставникът на Черноморец Красимир Балъков опроверга информациите, че нападателят Мишел Платини е на път да напусне клуба. Балъков заяви, че бразилецът ще остане в клуба поне до 2013 година, когато изтича договора му.

Специалистът определи днешната информация за напускането на играча, като чиста спекулация и манипулация насочена към футболните среди и конкретно към бургаския клуб.

Красимир Балъков с огорчение сподели, че подобни измислици, които не почиват на никакви реални факти, имат за цел да разклатят общественото мнение и да породят интриги, от които биха могли да се възползват определени среди.

Те не гледат с добро око на мащабните планове, които предстоят да се реализират в Черноморец – Бургас. Още на пресконференцията в четвъртък – 11 юни, мениджърът на „акулите” ще даде коректна и цялостна информация на присъстващите представители на медиите, относно предстоящите промени, реконструкцията на стадион „Лазур”, планът за лятна подготовка на отбора, както и за новите играчи, които ще бъдат привлечени за новия футболен сезон 2009-2010.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация