В Наполи се надяват на бърз гол срещу Арсенал

17:45
В Наполи се надяват на бърз гол срещу Арсенал
Треньорът на Наполи Рафаел Бенитес се надява, че неговият отбор може да победи Арсенал в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига по футбол и да продължи участието си.

За да се класира за осминафиналите Наполи трябва да победи Арсенал на своя терен с разлика от три гола и да се надява, че Борусия Дортмунд ще загуби точки от Олимпик Марсилия.

"Всички говорят, че няма да излезем от групата. Ние просто трябва да вкараме бърз гол, а след това да се опитаме да увеличим аванса. Ще играем нашия си футбол. Мисля, че треньорът на Арсенал Арсен Венгер е най-добрият треньор в Англия и той ще вдъхне увереност на своите играчи. А ние трябва да се раздадем на сто процента. Арсенал действа уверено на високи скорости, ако му се даде пространство. Но ние трябва да атакуваме, без да губим баланс. Готвим се да пресираме съперника и да си постигнем целта. Важното е да вкараме гол колкото се може по-рано", каза Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno5
10.12.2013 20:10

:"За да се класира за осминафиналите Наполи трябва да победи Арсенал на своя терен с разлика от три гола и да се надява, че Борусия Дортмунд ще загуби точки от Олимпик Марсилия."
На Наполи не ли им трябва само победа с три гола разлика, за да се класират на мястото на Арсенал, без да гледат развоят на другият мач ?

biserms
10.12.2013 20:23

Да ! Правилният текст трябва да е : "За да се класира за осминафиналите Наполи трябва да победи Арсенал на своя терен с разлика от три гола ИЛИ да се надява, че Борусия Дортмунд ще загуби точки от Олимпик Марсилия."

overdrive
10.12.2013 19:55

Мача ще е доста успорван, но ми е трудно да си представя да успеят да ни победят с 3 гола разлика.

GrandeBarca
10.12.2013 20:06

е ако Дортмунд направи Х или загуби..без значение каква победа ще ги класира,но иначе ДА! *smile*

Juventus_1988
10.12.2013 20:01

Победа с 3 гола разлика ли им трябват на Наполи,за да продължат?

dzhalev_71
10.12.2013 18:24

Те да внимават да не получат такъв, че тоя сезон ни върви на ранни голове. Уилшър хубаво го демонстрира с гола си срещу Марсилия в 30-та секунда.