Копенхаген - Реал Мадрид, спечелен

11:37
Копенхаген - Реал Мадрид, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 7 познати от 9 мача - 77.8% успеваемост

Залог на деня за 09.12.2013 г.:



Трудно в последния кръг от груповата фаза ще могат да се намерят прогнози съдържащи определена стойност, защото доста от въпросителните вече са отпаднали. В тази група не е точно така, но опцията, че Реал Мадрид и Копенхаген няма да си спретнат голово зрелище изглежда добър избор. В тази част от годината гостуванията в скандинавска страна като Дания имат своята специфика. В настоящата кампания Копехаген е допуснал само едно попадение на своя стадион и днес отново ще се обляга на своята стабилна игра в защита. Той ще се надява да открадне точка, а Галатасарай да загуби от Ювентус, за да може Копенхаген да продължи поне в Лига Европа. Дори положителният сценарий за датчаните да не се реализира, те почти сигурно ще се опитат да се надскочат в стремежа си да заслужат положителен резултат срещу един от най-големите грандове в Европа. Реал ще бъде без Рамос, Варан и Коентрао, което може да отнеме известна част от креативността в стремежа на някои от халфовете да оказват адекватна подкрепа на защитата. Анчелоти показа, че желае да подобри действията в дефанса, от което е видно, че атаката страда и днес мисълтта да не се допусне неочаквано поражение може да накара белите от Мадрид да бъдат по-пестеливи. Белия балет има важни мачове с Осасуна и Валенисия (а и сгъстена програма), като ще съхрани сили, а днес вероятно основната цел ще бъде Роналдо да отбележи гол и да подобри рекорда за най-много реализирани попадения в груповата на турнира. И атмосферните условия подкрепят тази прогноза, а и опцията за под 3 гола си струва да бъде обмислена.

Прогноза: Под 3.5 гола, Коефициент: 1.62

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
10.12.2013 23:26

Роналдо вече официално подобри рекорда за най-много вкарани голове в груповата фаза за ШЛ.

sdw
10.12.2013 21:11

Дано Роналдо вкара поне един гол за да подмине рекорда,който вече е изравнил.Това ще е решаващо за решението за златна топка.Иначе мача е без мотивация за нас,така че е троен знак,сякак може да завърши.

kras40
10.12.2013 18:43

Много находчива прогноза!Реал не са силен и високо резултатен гост + това доводите които г-н Сотиров е изложил са доста силни,до колкото атмосферните условия, те са супер(живея в Дания),но мисля че тук отново Реал ще победят.Късмет на всички заложили. *smile*

mistral
10.12.2013 22:38

Мда, явно живееш някъде в Южна Дания, на субтропиците. Иначе дъжда се лееше още на мача на децата и прогнозата беше, че няма да спира. Ето резултата - кална нива и прогнозата е на път да стане.

mistral
10.12.2013 18:08

Успех на Сосиедад е чудесно оценен и аз лично ще отделя сериозно внимание на този мач. Копенхаген-Реал е доста труден, още повече, че и атмосферните условия няма да са много подходящи за футбол.

acmilan18990
10.12.2013 14:03

Тук не съм съгласен , независимо с кой играе Реал , винаги си е рисковано да се играе опцията под голове. Разликата е огромна , даже мисля да пробвам над 3,5 Роналдо ще гони рекорд *smile*

think_twice
10.12.2013 12:14

Логично, обосновано, аз лично бих се вслушал и бих рискувал азиатски хендикап под 3 гола. Успех г-н Сотиров и поздравления!