Анчелоти: Бейл и Алонсо са готови, излизаме за победа

11:31
Анчелоти: Бейл и Алонсо са готови, излизаме за победа
Реал Мадрид ще излезе за победа в днешния мач срещу Копенхаген, въпреки че вече си осигури първото място в група В. Това заяви треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти.

Възможно е в титулярния състав да попаднат Гарет Бейл и Шаби Алонсо, които не играха в мача на Реал срещу Олимпик де Хатива за Купата на краля (0:0).

Борба за второто място в групата водят Галатасарай и Ювентус, които ще спорят тази вечер в Истанбул. "Доволни сме, че си гарантирахме първото място. Знам, че за второто сега се борят двама мои италиански сънародници, но нямам някакви предпочитания. Копенхаген е добър отбор с отлична организация на игра. На свой терен те са много силни и не мисля, че се нуждаят от лошо време или лош терен. Постигнаха доста впечатляващи резултати в домакинските си мачове с Ювентус и Галатасарай (1:1 и 1:0). Гарет Бейл се разболя от грип в петък, но вече е готов да излезе на терена, същото важи за Шаби Алонсо. Ще направим всичко възможно, за да спечелим три точки", каза Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
10.12.2013 21:10

Мисля си,че Анчелоти ще пробва нови неща и ще завършим наравно.Или ще играем много слабо,заради липсата на мотивация...Или ще си направим голов маратон.

Horned
10.12.2013 13:24

Срещу отбор като Копенхаген,победата трябва дай най-малко със 2 гол.

nik0s
10.12.2013 19:52

Не са за подценяване,но все пак за самочувствие може да ги сразим*beer**beer**beer*Изпекох си лешници и фъстъци и имам и една Ариана и чекам да почне мандрасанието хихихиихих