Отново спрягат Дембеле за завръщане на "Герена"

10:49
Отново спрягат Дембеле за завръщане на "Герена"
Нападателят Гара Дембеле може да се завърне на "Герена", пише "Тема спорт". Французинът с малийски корени в момента е собственост на немския Фрайбург. Той обаче не попада в плановете на клуба от Бундеслигата. През 2013 година Гара игра под наем в Китай.

Дембеле бе привлечен в Левски преди началото на сезон 2010/11. Тогава сините платиха за него 200 хиляди евро на Локомотив Пловдив. Дембеле много бързо се превърна в любимец на сините фенове. Той стана и голмайстор на тима. В 24 мача в "А" група реализира 26 попадения. За Купата на България вкара още 3 пъти, а в Лига Европа бе точен 8 пъти. Общо има 39 срещи с 37 гола за Левски. През 2011 година обаче бе осъден за шофиране в нетрезво състояние и притежание на фалшива шофьорска книжа.

От клуба умуват дали да го вземат за пролетния полусезон. Те ще могат да го привлекат под наем от Фрайбург. Проблем е голямата му заплата. В Германия Гара получава по 55 хиляди евро на месец. А от "Герена" са склонни да му броят само по 10 хиляди. Ако германците се навият да поемат останалата част от възнаграждението му, то трансферът би бил напълно възможен. Още повече че пробацията му, наложена от съда, изтича през февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirilfan
11.12.2013 08:27

За каква класа говорим за този футболист??? Аз класа в него не виждам, като го гледам,че още рита с боц, за каква класа да говорим. Просто една маймуна която вкара 30-тина гола в България и го взехме за голяма звезда. С тия размери които ги има Дембеле и да не може да играе с глава - сори ама това може да е всичко,но не и футболист... Те затова в Германия се чудят на кой да го пробутат. Левскито да си го взима с Божинката. Батков няма нужда да им дава заплати на тия,а ваучери за чалготеките *joking*

KloppMund
11.12.2013 10:25

много си прав ... дано Левски направят добра селекция ,защото е смешно да са на такава позиция в таблицата и хората са казали НОВ БАРДАК със стари курви не става *smile* да потърсят нови играчи наполовина на класата на Гари Родригес да са пак ще са в борбата за челните позиции *smile*

Horned
10.12.2013 13:19

Мина време вече.....Не мисля,че ще е същият като преди! *smile*

Dreick
10.12.2013 21:09

Формата е временна, но класата - вечна *smile*