Йонг Аякс - Йонг ПСВ, спечелен

14:23
Йонг Аякс - Йонг ПСВ, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 6 познати от 8 мача - 75.0% успеваемост

Залог на деня за 09.12.2013 г.:



Йонг Аякс е един от най-слабите тимове в тази дивизия и това че той загуби само един от последните си три мача (преди това падна седем пъти поред), няма как да промени тези реалности. В предишното си домакинство на Алмере той разчиташе на подкрепа от първия тим в лицето на няколко състезатели и достигна до реми. Сега обаче предстоят мачове в Шампионската лига, в която Аякс има ключов двубой и подобна подкрепа за втория тим няма да има. Освен това Енох е наказан, а Марвин Хюнер, Фабиан Шпорксделе, Винсент Вермеж и Гравенберх са контузени. Йонг ПСВ падна в миналия кръг в градското дерби на Айндховен, но преди това в девет поредни шампионатни изяви допусна само едно поражение и взе цели шест победи в тези срещи. При тези обстоятелства той няма как да не бъде фаворит тук, а истинската стойност е върху 2-ката или дори в опцията за 2 ДНБ.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

acmilan18990
09.12.2013 17:10

И за мен е логично х2 , даже по скоро директно 2

night_wolf1984
09.12.2013 14:55

Аз ще пробвам 2-ка на Паниониос -7.39 коефициент *blush**smile**beer*

joro_sotirov
09.12.2013 16:11

Да, Паниониос днес е смятан за един от най-сясните мачове като от тази гледна точка си стува да се опита някаква контра там, защото става дума за дне като понеделник и страна като Гърция. А нереалният коефициент за 1-ца там е причинен от следното. Паниониос не намира в изключително дълбока финансова криза като играчите са без заплати от няколко месеца. Пред точно две седмица ръководството в прав текст заяви на всички, че няма как да покрива задълженията и всеки от състезателите може да напусне когато прецени. Та облягайки се на тежкото финансово състояние на гостите всеки търси залог против тях, а това е просто безмислено при тези коефициенти там. +1,5 за гостите изглежда най-подходящо там, ако на всяка цена сте решили днес да бутнете някой лев точно на този мач *smile* А подобни коментари като първия от типа "този мач няма да стане" или "1Х по-скоро, ако в Х2 или 2 прогнозата ми" без да са придружени от аргументи или поне лично мнение си минават за чист спам, защото едва ли са от полза на някой от потребителите. Най-добронамерено го пиша и подчертавам