Англия писа отличен на Андора

00:17
Англия писа отличен на Андора
Отборът на Англия разгроми състава на Андора с 6:0 в световна квалификация от група "6". Срещата се игра на стадион "Уембли" и бе наблюдавано от около 58 хил. зрители.

Момчетата на Фабио Капело бяха абсолютни господари на терена и поведоха в резултата още в 4-а минута, когато Глен Джонсън центрира в наказателното поле на гостите и Уейн Рууни се разписа след удар с глава. След половин час игра Тио Уолкът нахлу в наказателното поле и намери Франк Лампард, който се разписа от точката на дузпата. Само 9 минути по-късно Глен Джонсън отново центрира в наказателното поле на Андора, където Уейн Рууни изпревари защитник на гостите и с красив удар от въздуха направи преднината на домакините класическа.

През второто полувреме влезлият като резерва Джърмейн Дефоу наниза два гола за три минути, а крайния резултат в срещата бе оформен от Питър Крауч в 80-а минута.

С постигнатата победа Англия води в класирането в група "6" с актив от 21 точки от 7 мача, а Хърватия и Украйна имат по 11 точки от 6 мача.

Видео от срещата ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
11.06.2009 11:29

Англия за мен е най-добрият национален отбор както и Испания браво

Craz1_K1ller
11.06.2009 11:27

Браво мачкат наред и то с много така трябва.Айде догодина в Африка дано спечелят световното *smile*

Milan1989
11.06.2009 06:19

*joking* А пък треньора на Андора казваше, че щял да излезе с 4-5-1 и да им съсипе играта... Ако така се съсипва игра не знам колко ли гола щяха да им вкарат, ако Андора се надиграваше *smile*