Марко Пантелич напуска Херта

20:56
Марко Пантелич напуска Херта
Агентът на сръбския нападател Марко Пантелич Владо Борозан заяви, че неговият клиент ще напусне на 100% Херта през летния трансферен прозорец. Пантелич има проблеми с наставника на тима Люсиен Фавър, но от клуба искаха да запазят играча, който има 45 гола в 114 мача за "Старата дама".

"Марко в момента е с националния отбор, но той вече каза ясно, че иска да напусне клуба през юли. Той е взел окончателно решение, но аз не мога да ви кажа къде точно ще играе през следващия сезон. Единствено знам, че няма да премине в италиански тим."

Сериозен интерес към национала на Сърбия има от страна на лондонския Фулъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
10.06.2009 23:48

geshana с това си желание искаш да унищожиш човека май!Какъв Левски и каква ЦСКа и въобще що си мърсите устите да споменавате каквото и да е име на български клуб.Ми тук нищо свестно не вирее а ако случайно се обърка и се роди то трябва да изчезне много бързо преди да го е хванал бациликус булгарикус.Така , че Валери да си седи там и да се потруди за да се наложи и да преуспее.Ако някои предпочитат да бъдат първи на село защото ги е страх от града аз пък обичам много селото но за да си почивам , но в града освен първото място друго не признавам! *smile*

geshana
10.06.2009 22:43

Валери тряяя са върне в Левски бе ква Херта кво поле *sick*

svetlio_vn
10.06.2009 21:17

Дано Пантелич напусне Херта - така ще се отвори поле за изява на Валери Домовчийски *smile*

shifter
10.06.2009 21:04

Ако не се лъжа, това бе футболиста, който правеше най-невероятните пропуски в Бундеслигата, а същевременно отбелязваше от невероятно трудни до невъзможни позиции...с което май учудваше и самия себе си... Във Фулъм незнам дали ще е добре, защото адаптацията към английския футбол е от най-трудните. Но какво пък - ще се посмеем малко на изпуснати 100%-и положения и на магически голове от страна на Мирко.