Арсенал - Евертън, загубен

11:53
Арсенал - Евертън, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 6 познати от 7 мача - 85.7% успеваемост

Залог на деня за 08.12.2013 г.:



Да, Евертън победи като гост Манчестър Юнайтед през изминалата седмица и е допуснал само едно поражение във визитите си, но на всички вероятно е ясно, че тимът не разполага с необходимата дълбочина на състава и треньорски умения, за да мерси сили константно с тимове в топ 5. Карамелите скоро ще намалят темпото и свличането им в таблицата не би следвало да се приема за голяма изненада. Те имат по-добри шансове срещу тимове практикуващи по-директен и силов футбол като Юнайтед и Челси (и повечето в елита на Англия), но срещу Арсенал и Сити и то навън едва ли ще имат големи шансове да поднесат изненади. Арсенал е свършил огромна част от работата си в Шампионската лига (макар и не на 100%) и предстоят мач в нея е ясно, че няма да бъде подценен, но и победата в него не е на всяка цена, като така той ще може да отдаде необходимите усилия и концентрация на днешната среща. Ако стиловете на двата тима бъдат съпоставени, то изглежда, че тук Евертън ще трябва да бъде изключително щастлив, ако изобщо успее да измъкне дори точка.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kras40
08.12.2013 16:03

Аз съм на мнение че тук г-н Сотиров е подценил качествата на Евертън,почти винаги подкрепям и харесвам прогнозите му,но тук по добрата опция за мен е X2.Късмет на всички заложили !

viking25
08.12.2013 15:23

Подкрепям прогнозата, те Ман Юнайтед този сезон не са особен критерий, който не ги е хванал, той не ги е бил, Евертън ще ядът дървото тук.

teodorde
08.12.2013 12:59

Аз съм на същото мнение като Георги Сотиров!