Мойс: Манчестър Юнайтед все още е в борбата за титлата

20:20
Мойс: Манчестър Юнайтед все още е в борбата за титлата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс остава уверен, че отборът остава в борбата за титлата в Англия.

Днес червените дяволи загубиха от Нюкасъл с 0:1 като домакини. Това е второ поредно поражение пред собствена публика за тима в английския елит.

"Стоя зад думите си. Оставаме в борбата за титлата. Вярвам, че ще бъдем до последно сред отборите, които имат шансове да спечелят отличието", отсече Мойс.

"Вярвам на играчите. Работя с шампиони и това ми дава спокойствие за бъдещето", допълни специалистът.

"Мисля, че и днес, и в мача срещу Евертън, просто нямахме късмет. Ако бяхме повели в резултата и в двата мача, щяхме да спечелим и сега никой нямаше да обяснява колко ужасно сме играли", обясни Дейвид Мойс.

"Трябва да се представяме по-добре. Ние сме Манчестър Юнайтед и не можем да понасяме загубите", каза още специалистът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

durduland
08.12.2013 15:21

Мойс обира негативи, за които носи много малко вина. САФ му остави тежко наследство. Остави отбор шампион с на разположение един единствен добър вътрешен полузащитник. Карик миналата година не пропусна мач. САФ има огромна вина за това, че нямаме играчи на тази позиция. Опита се да трансформира хора, които не играят там като вътрешни халфове без много голям успех и цялата игра се крепеше на Карик. Нито Андерсон, нито Клевърли, нито Джоунс, нито Гигс са по принцип вътрешни полузащитници и играта на МЮ е катастрофа без Карик- видно е. Факт е, че Карик не игра нито с/у УБА, нито с/у Евертън, нито с/у Нюкасъл, с/у Кардиф и Тотнъм. Когато топката се изнася добре и бързо, това позволява и на останалите играчи да се разгърнат- когато Скоулс беше там- Нани получава топката на скорост с лице към вратата и имащ свободно пространство. Сега топката се получава на крак, с гръб към вратата и като се обръне се блещи с/у двама противници. Мойс носи вина донякъде за това , че не взехме класен такъв през лятото, но по-голяма е вината на новия изпълнителен директор, за когото явно най-важното е да се сключат безброй рекламни договори(което не е лошо), но се издъни тотално на трансферния пазар

MUArmy
08.12.2013 12:48

Само да допълня - независимо от това дали Юнайтед са 4-ти или 6-ти, големите играчи пак ще идват. Не говорете такива глупости, защото не живеем през 1980г, когато успехите са най-важнотото във футбола, сега парите ръководят всичко. Челси като завършиха 6-ти, какво им попречи да ни изпреварят за подписа на Азар ? Точно парите попречиха, защото му дадоха няколко хилядо отгоре и той отлетя за Лондон, а преди това разправяше как е мечтал да играе в Юнайтед и други глупости. Финансовото състояние на клуба показва, че от новия договор с Найк ще се взимат ЧИСТИ 60млн паунда, от новия договор с Шевролет с няколко милиона по-малко, а отделно всяка година Юнайтед без проблем вади по 50-60млн за трансфери и то преди тези договори. Математиката показва, че това са над 150млн, които без проблем могат да се дадът на трансферния прозорец, ако има толкова голяма нужда. А ми кажете сега, кой футболист би отказал да взима 10млн, вместо 5, независимо от това дали ще спечели ШЛ или не ? Вмомента времената са такива.

MUArmy
08.12.2013 12:42

Мойс на всичко отгоре няма и абсолютно никакъв късмет. Колко пъти този сезон трябваше да бъдат отсъдени дузпи за Юнайтед и то все във важни моменти ?! Срещу Челси, Пуул, а сега и срещу Нюкасъл, където тези дузпи бяха със сигурност да дадът точки на отбора. За капак на всичко - Карик и РВП, които движеха всичко миналия сезон, се контузиха. САФ също нямаше да спечели нищо без тези двамата, да не говориме за Мойс. Обаче е негова грешката, че продължава да играе 4-4-2. Вчера по-добре беше да е да почне със Заха и нани по крилата, Янузай 10-ка и РВП пред него. Като играе 4-5-1, няма да губиме центъра така. Аз разбирам да имаме Скоулс и Кийн, за да играеме 4-4-2, но когато имаме Клев и Джоунс, е недопустимо. Този сезон само в един единствен мач видях Мойс да надиграе съперника, само в един единствен мач. Това не говори добре за него. Дано привлечеме 2-3 халфа през зимето, колкото и нереално да звучи, иначе ще имаме много проблеми *smile*

NoDiggity
08.12.2013 11:57

Ясно е, че се опитва да окуражи играчите! Не само титлата е мираж а и топ 4 в момента изглежда така!

RMAD1902
08.12.2013 10:40

Краят на мечтите за титла тази година свършиха да се готви за другия сезон да се вземи един класен полузащитник другото си го имат

MUArmy
08.12.2013 12:49

През този сезон имамя 19 мача подред, в които побеждаваме. Това са 19 поредни победи - как го виждаш сега това нещо ?

Big_Di
08.12.2013 12:45

[@link https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1426626_515962455168508_176453447_n.jpg]

ApricotGarden
08.12.2013 01:39

Дори и да не вярва в думите които е казал правилно е постъпил като е направил това изказване.

ReDeViL666
08.12.2013 01:19

Така - Първо:
Хора , всеки знае какво е положението - дори и тези с няколко чифта розови очила едни върху други!!! Най-добре от всички обаче го знае .... - Мойс! Но ,като мениджър на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - той няма право да излезе и да каже - Футболен клуб Манчестър Юнайтед този сезон ще се бори за място в топ4 - шанс за ЗАЩИТА на ТИТЛАТА няма НИКАКЪВ! Примирете се - точка! Ако го беше казал това - то щеше пряко да повлияе върху футболистите, клубя и феновете.Всичко е до психологическата гледна точка , а тя в момента играе най-голямо влияние върху отбора!

Второ:
Тези , които не са наясно , защо футболистите не направиха абсолютно нищо , за да се върне отбора в мача срещу Нюкясъл , за разлика от играта която показваха в такъв момент при Фъргюсън , трябва да разберът - има 2 основни неща , които в момента липсват на Мойс :
1. Футболистите са "ХОРА" на Фъргюсън , а не на Мойс!Няма абсолютно никакъв начин той да ги накара да се раздават така за него, за това кратко време , както го правеха за САФ!Той трябва да доведе нови футболисти , които вярват на НЕГО и заради него идват в отбора и в тях го няма разочарованието от напускането на Съра.
2. Освен допълнителното доверие и мотивацията , която им даваше САФ имаше и още един фактор , който ги мотивираше от 110% на 120% да се раздават на терена за отбора и това е ФАКТОРЪТ СТРАХ!
Просто мисълта да се приберът в съблекалнята след двубоя , след като дори не са се опитали да се върнат в мача , камоли да обърнат резултата ги е плашел и им е давал допълнителна мотивация!С бастун ли ги е биел , с бутонки ли ги е замервал , или друго - само те си знаят! Някой ще каже - това не е начина , но щом работи и дава резултати , значи действа , а това е най-важното!Този ФАКТОР си личи , че липсва при Мойс , защото на повечето от играчите им беше "все тая" , какво ще стане!

Мисля , че можем да очакваме съвсем скоро изказване от Фъргюсън , което да допълнително мотивира отбора !*cool*

durduland
08.12.2013 01:44

Съгласен съм. Разбира се, че Мойс знае ,че титлата отиде. Вие какво си мислите - гледате футбол от няколко години и по-разбирате от него положението. Дава си сметка човека. От чисто техническа гледна точка обаче липсата на класен вътрешен полузащитник е пагубна за отбора- просто няма как да се осъществи такъв натиск само с мускули- трябва някой да канализира действията. За мен половината си обрати ги дължим на Скоулс- невероятен футболист и надали някога ще имаме подобен. Карик е опция, но се вижда че без него е трагедия. Гигс може донякъде да изпълнява това, но не може всеки мач. Та те Клевърли и Джоунс не можеха да си подадат топката на 2 метра, топката когато бе отнемана, се бавеше, противника се прегрупира и започва едно лутане какво да се прави. Нямам представа какво се случва с Нани- направо ми е мъка да го гледам, а допреди 2 години правеше всички защитнци криви. Тя всъшност и играта на крилата е затормозена от неспособността да се изнася бързо и добре топката.

RealMardridCR7
08.12.2013 00:46

от както най-великия САФ го няма МЮ са много слаби

Scouser95
08.12.2013 00:28

ХААХАХХАХАА! Трябва да му предпишат нещо за глава! *lol**joking**devil*

ComeOnYouReds
08.12.2013 00:23

Аз съм твърдо за Мойс да остане за треньор на Юнайтед,но искам още през зимата да видя няколко лица в трансферната листа и подсилване с други!Не мога да гледам как лидери на отбора се опитват да съботират треньора с тези разходки по терена и пестене на сили!Мойс трябва много сериозно да си поговори с тях и ако няма да се раздават на 120 % процента всеки мач по-добре да ги забие на пейката и да дава шанс само на млади момчета!Никакво желание не е нормално на Олд Трафорд да падаш с 1 гол да остават 30 минути и ти да не предприемаш нищо,да не пресираш и да не направиш натиск,а даже напротив да играеш толкова пестеливо все едно водиш с 3 гола!Според мен Мойс дори с смените си показа че няма доверие на играчите си,7 промени в стартовият състав + Андерсон и Заха които не са играли изобщо през тоя сезон!

Inevitable
08.12.2013 00:06

Като фен на Юнайтед ви го казвам това - ако Мойс остане на чело на Юнайтед, ще видите че след време ще мажем *smile* Повярвайте ми.. просто в момента не е свикнал то не се свиква за 4-5 месеца *wink*
Както и на Фъргюсън му е трябвало време, така и на Мойс *smile* Този сезон сега наистина ... първи да се е направо невъзможно , дано сме в топ 4. Ама ви гарантирам че след време няма да пишете така *smile*

AC_Milan_92_45
07.12.2013 23:39

Пхаааа, колкото моя Милан е в борбата за титлата толкова и Юнд с тоя некадърник за треньор!

GrandeBarca
07.12.2013 22:01

и в ТОП 4 няма да са..ТОП 4 е Арсенал,Сити,Челси и Пуул и Манчо няма как да влезе там *wink*

rooney_fen_256
07.12.2013 21:59

Колко е смешен вече... Да излезе и да си каже направо, че няма да стане нищо. Цяло лято си чеса та*аците и сега иска да сме шампиони? Еми няма да стане. Дано го махнат по-бързо...

Red_Devil_14
07.12.2013 21:30

То и срещу Кардиф поведохме ама не спечелихме.. Дано да се оправим по бързо.

Magnetic95
07.12.2013 21:26

Заслужи си златния скункс с това изказване *joking**joking**joking*

GGMUSAF
07.12.2013 21:23

Тоя некадърник Мойс се опитва да задържи малко фенове на Манчестер защото много от тях вече се отказаха.Никой не подкрепя слабите отбори.

GrandeBarca
07.12.2013 22:04

щта ба и фена :Д :Д миналия сезон не беше ли силно подкрепящ Манчестър беше невроятен фен това бе най-добрият отбор в Англия..сега Арсена; са първи и хоп ти вече си от тях :Д :Д

paradise11
07.12.2013 21:25

Това дплазва колко си недорасъл,няма лошо да си фен на Арсенал,БАрселона и Байерн М и по ника съдя и на Ман Ю или си им бивш фен,но силно ме развесели.

DuFkaTa
07.12.2013 21:16

Мойс е Венгер втори...На 20 т от първия ама ми говори как сме щели да станем шампиони. Дано поне като Венгер успе да ни вкара някак си на магия в Топ 4, щото с тази сме за изпадане.

GrandeBarca
07.12.2013 22:06

къде от Дупница си ? и къде учиш,че и аз съм бил там

Salient
07.12.2013 21:55

Ако не се класираме в топ 4, само ще мечтаем за играчи като Ройс..

paradise11
07.12.2013 21:49

Всеки уважаващ себе си футболист,би избрал Ман Ю пред Дортмуд,Ман Ю е най-успешният отбор последните 20-25 години,сам си прави изводите.

Paladinov
07.12.2013 21:38

Стой си в Дупница и не се обаждай ! Да съм казал,че Ройс ще дойде в Юнайтед,казах вместо да се опитваме да го вземем да подсилим защитата,защото иначе ще ударим на камък както с Фабрегас.

one1win
07.12.2013 21:35

Да бе Ройс ще се махне от Дортмунд за да дойде в Ман.Юн.

Paladinov
07.12.2013 21:25

Не! започва да ги плямпа като Алегри на Милан и май и ние като Милан ще се гледаме във 2рата половина.При мен възникна дилемата има ли смисъл да се борим за топ 4 или просто да си правим рутациите и да сме "готови" за следващия сезон. Дано зимния трансферен прозорец се вземе нещо,по така и особено в защита,а не да търсим под вола теле(в случая слуховете за Ройс). Време ще трябва да ама 2 поредни загуби като домакини ти скъсяват времето.

Skeletan
07.12.2013 21:09

Браво! Това показва, че прилича много на Фърги! И двамата са просто големи инати! И никога не се предават! Този дух със сигурност ще се пренесе върху отбора и Юнайтед отново ще печели. Така беше и преди - след като падаха, се връщаха още по-силни. Трябва просто малко време и късмет в точния момент.

paradise11
07.12.2013 21:08

Манчестър си изгради такъв статут,че докато има математически шанс да спечелят титлата,те ще са фаворит.

genchooo
07.12.2013 21:07

Така като гледам сте по близко до зоната на изпадащите

TaTa_Martino
07.12.2013 21:07

Мойс спешно трябва да смени дилъра и да мине на по-леки наркотици тя твърдата дрога не прощава

United_11
07.12.2013 21:58

Сериозно, а ти трябва да смениш сайта за шегички, това с дилъра го казвах още като бях в училище.

Salient
07.12.2013 21:05

То топ 4 не се вижда, той за титла ми говори..

pr0fy
07.12.2013 21:02

Факта, че прави подобни изказвания, показа че просто човекът изобщо не знае къде се намира. *confused*

Gogata85
07.12.2013 20:34

Абе колкото и някой да е оптимист не мисля, че вече за титла трябва да се мисли.То Юнайтед и от топ 4 се отделя *sad* Точно в този мач не резултата ме тревожи,а играта. Това не е игра на отбор,който иска да е шампион *sad* За това на Мойс вече не му отива да говори нищо за титла преди да има някаква поредица от резултати,който да ни доближат до лидера. Дали това ще стане, времето ще покаже.

Crazy89
07.12.2013 20:33

Този човек трябва да си смени хапчетата и да върне стария екип от помощник треньори ....