Радуканов: За едно полувреме бяхме по-добри от вторите в България

17:42
Радуканов: За едно полувреме бяхме по-добри от вторите в България
Наставникът на Славия Милен Радуканов заяви след домакинската загуба с 1:2 от Литекс, че за едно полувреме отборът му е успял да надиграе "оранжевите".

"Поздравявам Литекс за победата. Съжалявам, че не успяхме да се поздравим с успех. Показахме две различни лица. Започнахме сковано този мач. Липса на точки, а и защитниците са доста млади и с малко опит в професионалния футбол. Това оказа влияние. През второто полувреме показахме воля, характер, мъжество и се радвам, че бяхме равностойни и дори по-добри от отбора, който е на второ място в първенството. Това показва, че вървим на прав път. Успяхме да надиграем за едно полувреме втория в България. Създадохме повече положения от тях, а и пропуснахме дузпа. Мачът можеше и да е в наша полза, но загуба", заяви Милен Радуканов.

"Пропуските... При някои играчи е заради липсата на умения, а при други, заради лош късмет. Редуваме загуби вкъщи и победи като гости. Трябва ни победа в следващия мач. Миналата седмица пак загубихме вкъщи. Сега след мача казах на момчетата, че трябва да показваме в следващите срещи този дух, който показахме днес през второто полувреме. Трябва ни още малко време", каза още наставникът на Славия.

"Мотивация за футболистите е да играят добре. След време може да отидат да играят в чужбина или в националния ни отбор. Много тъжно, ако сами за себе си не са мотивирани. Ако искат просто да мине номера, така ще си им мине и кариерата. Това им го казвам непрекъснато", добави Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация