Порто - Брага, спечелен

17:41
Порто - Брага, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 5 познати от 6 мача - 83.3% успеваемост

Залог на деня за 07.12.2013 г.:



Рядко срещан стойностен коефициент за евентуална домакинска победа на Порто. Драконите вероятно вече са наясно, че много трудно (предвид програмата в последния кръг) ще могат да изместят Зенит от второто място в групата в Шампионската лига и двубоят, който им предстои в най-елитния европейски клубен турнир след няколко дни едва ли ще окаже сериозно влияние, днес. Порто трябва да започне да демонстрира категорично в домашния шампионат и бързо да върне позициите си най-сериозен фаворит за нова шампионска титла. Спортинг Брага се опита да се приближи до грандовете в последните години, но както е видно тимът не се справя успешно с  това си начинание, а през настоящия сезон е доста колеблив при изявите си по чуждите терени и в пет излизания записа три поражения. Порто е много по-класен като изпълнители, а и след последните разочароващи резултати тук ще бъде повече от мотивиран. Брага загуби и петте си последни гостувания на синьо-белите, което е показателно колко голяма е пропастта между игровите възможните на двата съперника.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.62

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари