Болоня - Ювентус, загубен

16:11
Болоня - Ювентус, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 5 познати от 5 мача - 100.0% успеваемост

Залог на деня за 06.12.2013 г.:



Мачът на сезона за Ювентус е не този, а следващият, който ще бъде във вторник в Шампионската лига, когато Старата госпожа ще бъде гост на Галатасарай (водени от италианския специалист Манчини) и ще трябва да не загуби за да си осигури участие във фазата на директните елиминации. Поради това е ясно, че днес много сили ще бъдат съхранени, а мислите ще са насочени към визитата в ада в Истанбул. Евентуална загуба на точки от страна на черно-белите не би била фатална от стратегическа гледна точка, защото основният подгласник за първото място Рома има изключително тежка програма като сега приема Фиорентина, а следващия уикенд гостува на Милан. По-класния тим тук очевадно е Юве и той е способен да стигне до победа. Болоня е един от тимовете с най-малко домакински поражение от отборите намиращи се в долната част на таблицата, а с играч като Диаманти може да изненада всеки от грандовете, като доказа това в последното си домакинство когато пропусна да победи Интер.  Ювентус играе трудно на този стадион като в последните си три визити победи само веднъж, а от 2001 година до днес само веднъж е стигал до победа над Болоня навън с повече от гол разлика. При наличните обстоятелства става ясно, че дори коефициентът да не е на най-високо ниво, то той абсолютно сигурно съдържа стойност.

Прогноза: Победа за Болоня при +1,5 гола (АХ), Коефициент: 1.65

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

viking25
06.12.2013 21:46

Всичко, освен категорична победа на Ювентус с мимниму 2 гола разлика,би било огромна изненада

viking25
06.12.2013 21:44

Всичко е добре написано като анализ и аргументи, единствено не се има в предвид 120 минутния мач, който Болоня игра преди 2 дни за купата и който несъмнено е фактор за умора в отбора, както неведнъж съм писал, освен английските отбори, клубовете от останалите шампионати нямат потенциал да играят на ниво в цикъл сряда-събота, та камо ли отборче като Болоня, дори и срещи някакви потенциални резерви на Юве.

HeatAr29
06.12.2013 23:48

Бях пропуснал да взема този факт предвид.....

acmilan18990
06.12.2013 18:55

Чиста победа за Юве 0 на 2 , прекалено са слаби Болоня.

HeatAr29
06.12.2013 18:49

Лично аз си мисля,че този мач може да се играе и двоен шанс за Болоня.Ювентус от доста време не са бъркали вече,програмата им напоследък е сгъстен,а в неделя биха с гол в добавеното време и определено имаха късмет.Както е изтъкнал г-н Сотиров,Болоня не е от най-удобните съперници за Юве.Освен това те обикновено започват сезона слабо и постепенно набират инерция и няма да се учудя ако изненадат шампионите.В интерес на сигурността подкрепям прогнозата,но сериозно се замислям дали да не си опитам късмета с един двоен шанс.