Кайсериспор - 1461 Трабзон, спечелен

17:54
Кайсериспор - 1461 Трабзон, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 4 познати от 4 мача - 100.0% успеваемост

Залог на деня за 05.12.2013 г.:



Кайсериспор се намира в зоната на изпадащите, но категорично този тим не е сред най-слабите в елита на Турция. Причината той да се озове толкова ниско в таблицата се крие в дългосрочните контузии на най-добрите му играчи в атака Жажя (бразилен дошъл от Металист) и друг негово сънародник добре познат по турските терени Бобо. Те, обаче вече се възстановиха и се появиха в игра в последните две шампионатни изяви на отбора и резултатите бяха положителни. Кайсериспор спечели навън, а след това завърши при нулево реми домакинството си на Акхисар. Днес в тази среща от турнира за Купата на Турция титулярното нападение на домакините ще бъде от Жажя и Бобо (за да трупат игрова практика), а се очаква и почти всички други основни изпълнители да започнат в стартовия състав. 61 Трабзон е тим от по-нисък ешелон лишен от амбиции, който е колеблив гост и се намира в средата на класирането в собствената дивизия. При тези обстоятелства тук ребусът трябва да бъде решен в полза на домакините, а и топ остриетата им трябва да демонстрират, че не са забравили как се бележат попадения.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.75

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
05.12.2013 22:33

[@link http://prikachi.com/images/553/6822553Y.png] и нали знаете, всичко е късмет. *cigarette*