Ераносян и Хубчев варианти за треньор на Левски

10:22
Ераносян и Хубчев варианти за треньор на Левски
Петър Хубчев е обсъждан вариант за нов треньор на Левски, съобщава "Тема спорт". На практика е взето решение за смяна на сегашния наставник Антони Здравков, но ще се пристъпи към изпълнение в зависимост от резултатите на сините до края на годината.

Треньорът на Берое е дискутиран от ръководството на "Герена", тъй като е един от малкото специалисти, които са наложили и изградили свой игрови стил в отбора си. Хубчев е избор на собственика Тодор Батков.

Според различни източници другият все още силен човек в клуба Иво Тонев е лансирал идея за назначение на Едуард Ераносян. Бившият треньор на Локомотив Пловдив е бил обсъждан и преди няколко месеца, но кандидатурата му е била отхвърлена от тогавашния спортен директор на Левски Наско Сираков. Ераносян в момента е треньор в Ангола, където стана шампион с Кабускорп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cucurigo
04.12.2013 18:54

Хубчев е страхлив и прост човечец трепери и бяга да прегръща феновете само и само да не го изгонят. За мен лично е пълен некъдърник подкрепян от правителството на Главоча.

Gopcho
04.12.2013 12:35

Хубчев е страхотен треньор и ако се случи това, трябва да му се даде поне 1 година да работи, не да загубим 2 мача и да го махнем!