Коринтианс отряза Арсенал за Пато

11:03
Коринтианс отряза Арсенал за Пато
Ръководството на Арсенал е направило оферта за закупуването на Алешандре Пато. Лондончани са изпратили предложение на Коринтианс, което е на стойност от 8 милиона евро, но офертата е била отхвърлена.

24-годишният бивш играч на Милан не се намира в добра форма, но от настоящия му клуб се надяват да получат поне 12 милиона евро за правата му.

Бразилците са сметнали, че офертата от 8 млн. евро е доста смешна, но са готови да преговарят. Мениджърът на артилеристите Арсен Венгер вероятно ще направи последно предложение, което ще бъде за трансфер под наем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
03.12.2013 16:52

Разбира се че ще искат поне 12 млн,ако има и каквато да е възможност за този трансфер ще помоля Венгер да не се чуди и за миг.Ако Пато се завърне в Европа и по-точно отиде в Арсенал ще е чудесно отново да го наблюдаваме

veselin.slavov
04.12.2013 01:54

Не се радвайте много на това. Не мисля че ще ви е от полза... Прекалено прехвален.Направи голяма крачка идвайки в силно първенство и сравнително силен европейски отбор, а след това се върна пак на зад ...Отделно английския стил е доста различен от бразилски и италианския, не са много бразилците които са направили нещо в Англия... нищо против Арсенал, просто не мисля, че ще имате някаква полза от тоя.

overdrive
03.12.2013 20:05

Съгласен съм, а и 12 мил. не са проблем. Да чукаме на дърво обаче от някой друг гранд от Европа да не решат, че и те го искат.