Коутиньо готов да се върне в игра

09:52
Коутиньо готов да се върне в игра
Бразилският футболист на Ливърпул Филипе Коутиньо ще бъде готов за двубоя на червените срещу Норич Сити.

Новината съобщи мениджърът на мърсисайдци Брендън Роджърс. Двата тима ще играят на 4 декември от 21:45 часа българско време.

"Филипе ще бъде готов. Той тренира наравно с отбора тази сутрин и е много вероятно да бъде титуляр. Всичко зависи от това как ще се чувства преди този мач", заяви Роджърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deyangeorgiev97
04.12.2013 08:26

Много добра новина! Според мен БР трябва да пусне по крилата Коу и Джонсън,а Фланагал и Сисоко да са бекове.Стъридж се контузи което е лошо,но поне сега можем да видим потенциала на Яго Аспас(СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО ДА СЕ ДОКАЖЕ). *smile*

bengami
04.12.2013 13:01

Потенциала на Коутиньо на крилото се губи.. много по полезен е зад нападателя. А Сисоко добре, че е само под наем, не случайно даже и в групата не влиза вече.. много е слаб. Един Фланаган, който е ДЕСЕН бек, играе много по-добре на тази позиция от него.

za4o
03.12.2013 13:27

Аз се надявам да си върнем Сусо през зимата, ако не успеем да купим атакуващ халф, а Ливърпул се нуждае адски много от такъв. Митроглу да бъде убеден да дойде при нас , ако слуховете в нет-а са верни и да се купува Монтоя и деф халф ( Матич да речем) , и да продаваме дръвниците малко да се почисти отбора от ненужната "кал" .

Hotshield
03.12.2013 11:23

Суперрр! Ако ударим Норич с голям резултат, в което съм сигурен, ще си върнем самочувствието след загубата от Хъл. *beer*

Kireto1232
03.12.2013 10:15

Филипе е класа и просто ако бяхме загубили и него не ми се мисли какво щяхме да правим ,видя се ,че Моузес е на моменти а Рахим определено не впечатлява ,Алън също е адски зле абе като цяло имам 1 качествен халф и това е Коу ,мойте уважения към Джерард винаги ще остане любимия ми футболист но вече мисля ,че не е същия да и той е класа но само с него и Коу не става :С !! Все пак дано победим утре вечер Норич щото ще стане доста неприятно !!