Зенит преговаря за Ивелин Попов

09:31
Зенит преговаря за Ивелин Попов
Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов може изненадващо да премине в редиците на руския гранд Зенит, твърди журналистът от НТВ-Плюс - Михаил Поленов.

"Вчера агентът на Ивелин Попов проведе среща с представители на Зенит. Сделка все още няма, но българинът иска да напусне Кубан. Настоящият му договор е до 2017-а година и всичко зависи от офертата, която ще отправи Зенит за него", написа Поленов в профила си в социалната мрежа "Туитър".

Ивелин Попов се превърна в един от най-добрите футболисти на Кубан Краснодар след трансфера си в руската Висша лига от турския Газиантепспор през 2012 година. 26-годишният нападател имаше основен принос за историческото класиране на краснодарци за Лига Европа през миналия сезон. Неговият тим обаче се представя слабо през настоящата кампания, като се намира на 10-о място във временното класиране на местния шампионат, а и най-вероятно ще отпадне от евротурнирите.

Английският клуб Астън Вила, където играе Александър Тонев, също проявява сериозен интерес към Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
03.12.2013 22:35

Ще е грешка, Попето да се набута при тези ''големи звезди'' .... само претенции в този отбор, не мисля че е за него! Ако ще е в Русия, да отива в ЦСКА Москва или в Спартак Москва!

ApricotGarden
03.12.2013 14:59

Според мен Зенит не е добра опция за Попов, защото не се знае каква многомилионна зделка ще направят за играч, който може да играе на неговата позиция и нашенеца да бъде втора цигулка.

Kireto1232
03.12.2013 11:17

Радвам се за Попето адски много израстна но незнам бих искал да го гледам в ВЛ *smile* !!