Пореден спиращ дъха мач в Италия: Наполи отчая Лацио (видео и снимки)

00:20
Пореден спиращ дъха мач в Италия: Наполи отчая Лацио (видео и снимки)
Наполи се върна на победния път, след като записа много важна победа над Лацио в последния мач от 14-ия кръг на италианската Серия "А". Двубоят на стадион "Олимпико" в Рим приключи при резултат 4:2 в полза на тима от Неапол.

Аржентинският нападател Гонсало Игуаин имаше голям принос за успеха на своя тим. Бившият нападател на Реал Мадрид откри резултата в 24-ата минута, но веднага след това Валон Бехрами си отбеляза нелеп автогол за 1:1.



В началото на второто полувреме македонският национал Горан Пандев отново изведе Наполи напред в резултата. В 72-ата минута Игуаин осигури още по-солиден аванс на тима на Рафаел Бенитес.



Въпреки убедителната разлика в резултата, Лацио не се пречупи и в 88-ата минута Балде Диао Кейта намали предимството на Наполи. В първата минута на добавеното време на мача обаче Хосе Мария Кайехон се появи триумфално на сцената и оформи крайното 4:2.



Така отборът на Наполи се утвърди на 3-а позиция във временното подреждане с актив от 31 точки, докато Лацио остана на 9-о място със 17.


All Goals Lazio 2-4 Napoli (02-12-2013) Highlights by video4all

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
03.12.2013 20:12

Както и да е скучен си ми вече, мисля че ти отделих достатъчно време, което впрочем не заслужаваш.Продължавай да си живееш в заблуда и чичко Боби от Диемата да ти промива мозъчето *smile*


03.12.2013 20:17

Чичко Боби не ми промива нищо.Аз не го харесвам. И мисля,че ти казах защо английските не вземат толкова пари от ТВ права.

stoianpavlov
03.12.2013 19:02

До споровете по надолу ще кажа само 2 неща, другото горе долу сте го изяснили:
1. Преди Калчополи интер не беше доминирал в Европа от 60-те години. Ако не беше кирливият им скандал още щяха да са с 13 титли в Серия А и 2 ШЛ. Няма смисъл да започваме спор на тази тема, това и малките деца го знаят.
2. Бекъм не е може да се сравнява с Дел Пиеро и Тоти. Дел Пиеро за 19 години в Юве изпочупи всички клубни рекорди, Тоти в Рома също. Бекъм игра в Юнайтед, Реал, Милан, ПСЖ, Галакси, като само в Юнайтед беше играч на световно ниво. В останалите отбори беше не толкова футболист, колкото модел и рекламно лице.

biserms
03.12.2013 18:47

Кво им обяснявате на децата, бе хора ? За промитите им мозъчета друго освен Премиършип не съществува. Оставете ги да си живеят в техния си измислен свят. Колкото и да им обяснявате, не очаквайте да признаят нещо друго. Футбол има САМО В АНГЛИЯ !!!!*joking* И както каза колегата, това си личи на Световните и Европейски първенства - Англия маже всичко наред, все пак са най-великата футболна нация, а държавици като Германия и Италия не могат да спечелят една титла, заради слабите си вътрешни първенства...*sad*

Batitu
03.12.2013 16:37

Ще спомена няколко неща, наистина в момента Калчото отстъпва на Висшата лига, но е факт, че в Италия се играе най-грамотния футбол, с най-добре тактически подготвените футболисти и наставници. Вижте само как на всички водещи отбори с изключение на Наполи и Рома наставниците са италианци. Уважавам мнението на всички, но фенове на английския футбол, през 90-те, когато в Италия играеха най-големите, футболът в Англия е просто дълги тъчове и центрирания. И като цяло не се заблуждавайте истинския английски футбол практикуват отборите на Стоук, Кардиф, Съндърланд и т.н. няма нищо в английско в стила нито на Сити, нито на Челси, нито пък на Арсенал, та дори наставниците им не са такива. Просто Премиършип е продукт, създаден благодарение на изключително добре развита маркетингова стратегия, добри стадиони и много, много пари, наляти от чуждестранни инвеститори, точно поради тази причина. Вижте само нивото на английския национален отбор, антифутбол, играещи с 4-4-2 от вече близо 15 години, никаква креативност и разнообразие и някой мисли ли си, че дори и след 50 години Англия ще спечели нещо на голям форум, докато се дават луди пари за чужденци, а в същото време английските футболисти са предимно силови играчи без никаква техника и креативност, отттук ще изключа няколко примера през последните години, които обаче не са достатъчни, за да има Англия нещо повече от посредствен отбор, дайте ми пример само за един английски футболен маестро от нивото на Тоти и Дел Пиеро през последните години, като изключим Бекъм? И щеше ли английското първенство да е толкова популярно тук в България, ако от близо десет години не го излъчваха в ефира (тук държа да отбележа, че коментаторите на Диема са най-големите професионалисти в България).

biancorosso
03.12.2013 12:20

Дори не знам защо водим този спор.... Човека беше написал, че нивото в Калчото се е дигнало в сравнение с последните години и това е неоспорим факт. Също така факт е, че вече се играе по-красив и бърз футбол в Италия и ставаме свидетели на резултатни и хубави мачове. Не знам защо изобщо намесваш темата с Европейските турнири тук. Пак казвам НЯМА КАК в момента италианските отбори да са на нивото на най-големите, просто защото в останалите клубове се наливат стотици МИЛИОНИ, а в Италия отборите разчитат предимно на юноши и млади таланти от Южна Америка(най-вече). Но положителното е, че славната Серия А от 90-те години започва лека полека да възвръща класата и блясъка си. Естествено ще е нужно време, защото знаем как Калчополи срина клубния футбол на Италия. Но тенденцията е положителна. Та още се чудя защо намеси друга тема, в коемнтара си.... Предполагам, за да се заядеш.

leather_rebel
03.12.2013 17:04

Ей, смешник, погледни заглавието на темата! Става дума за прекрасните срещи снощи от италианското първенство, които и аз гледах и се накефих максимално. Особено на борбеността на Верона, след като останаха с човек по-малко и дори не им личеше. Както и на Наполи, които въпреки слабата форма на Кайехон на моменти показваха страхотен футбол. Да се разкарваш с измисления ти английски отбор, който купа не е виждал от 8 години и едва ли скоро ще види. Отиваш си във форумите на измисленото си, безтитлено отборче и не цапаш хубавата тема тук. Олигофрен!

biancorosso
03.12.2013 12:33

Kireto1232 1571 3 декември 2013 [08:27] #3 Калчото адски много вдигна нивото ! Аз доколкото виждам коментара му беше точно за нивото на САМОТО ПЪРВЕНСТВО. Никъде не е казал "италианските отбори станаха най-силните в Европа". Ти намеси тази тема *smile* Както и да е. Приятен ден ти желая.


03.12.2013 12:31

За нивото на самото калчо може и да е така не споря.Аз говорих за самите отбори. И последно да кажа,че това,което написа за даването на големи пари от страна на Арсенал, е глупост.Първия такъв трансфер стана факт едва това лято.

biancorosso
03.12.2013 11:26

А иначе Лацио и Фиорентина се представят добре до момента в ЛЕ, Наполи вероятно ще отпадне от ШЛ, но това ще е заради преките двубои и по-лошата голова разлика, защото мисля, че накрая Арсенал, Борусия и Наполи ще имат всички по 12 точки, така че и тяхното представяне не е лошо, просто им се падна много трудна група.

Kireto1232
03.12.2013 08:27

Калчото адски много вдигна нивото !


03.12.2013 11:48

А и аз никъде не съм казал,че английските отбори са най-добри в ШЛ. В момента няма ясно изразена група от отбори от една държава,които да доминират в Европа.2 от Германия не са доминация,2 от Испания,също.От Италия няма *beer* От Англия предстои да видим,от Франция също няма. Последната група от отбори,които мачкаха в Европа обаче бяха именно английските.Ама и тяхното време мина и сега по 1,2 отбора максимум от държава блесват.Невъзможно е да са по 4 от една държава и да мачкат наред вече.


03.12.2013 11:40

Миналата година англетата бяха слаби,да.Това е за първа година от доста отдавна.А кога италиански отбор в последните години е стигал до полуфинал?Юве едвам ще излезе от смешната си групичка,а напред не ги виждам нито тях,нито Милан.А Наполи дори няма да излязат от групата.

biancorosso
03.12.2013 11:23

Викаш англетата са по-добре в Европа... Без нито един отбор на 1/4 финала в ШЛ миналата година си е направо постижение *joking* Тоя сезон още не е приключил, за да правиш такива изводи *wink* Юве и Милан са още в играта за ШЛ, така че нищо не се знае. От английските отбори единствено Арсенал може да постигне нещо тоя сезон в Еропа. Манчовците и Челси ще отпаднат рано рано.


03.12.2013 09:31

Виждаме ги в Европа колко са си вдигнали нивото. Това,че между тях си правят такива мачове не означава нищо.

NickoRM
03.12.2013 00:33

Страхотен мач!

biser_gerrard
03.12.2013 07:46

Яд ме е че не успях да го гледам *evil* Обаче гледах предишния преди този Фиорентина - Верона и се изкефих много *beer*