Фиорентина удари Верона в голов спектакъл (видео и снимки)

22:13
Фиорентина удари Верона в голов спектакъл (видео и снимки)
Отборът на Фиорентина постигна трудна, но изключително ценна победа като домакин на Верона в мач от 14-ия кръг на италианската Серия "А". Двубоят във Флоренция приключи при резултат 4:3 в полза на виолетовите, които вече се изравниха по точки с 4-ия във временното подреждане тим на Интер.

Старт на головата фиеста даде Борха Валеро. Испанецът изведе Ла Виола напред в резултата още в 5-ата минута, но секунди по-късно Ромуло върна статуквото.



В 13-ата минута Верона стигна и до пълен обрат чрез Хуан Итурбе, но по ирония на съдбата равенството отново бе възстановено след ответна атака, завършила с точен удар на Валеро. В самия край на първото полувреме виолетовите пак успяха да си осигурят предимство, като този път авторът на попадението бе Хуан Варгас.



Малко след подновяването на играта Бошко Янкович извърши нарушение за дузпа и червен картон, като Джузепе Роси не сбърка от бялата точка за 4:2. Все пак в 72-ата минута Жоржиньо Фрело върна надеждите на гостите да се доберат поне до равенство, намалявайки разликата в резултата на 4:3. До края на срещата обаче по-голяма драма не настъпи и Фиорентина грабна трите точки.



Българският национален страж Николай Михайлов отново не получи шанс за изява и изгледа мача от резервната скамейка на Верона, който остана на 6-а позиция с 22 точки.


Fiorentina 4 - 3 Verona -Valero 5’, 14’ Vargas... by Bo_ronald

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biser_gerrard
03.12.2013 07:48

Не вярвах, че в Италия може да стават толко яки мачове *joking* Супер двубой се получи , бих го сравнил с Евертън - Пуул 3:3.А като гледам и Лацио и Наполи са направили невероятен мач.С една дума който не е гледал вчера БТВ Екшън може да съжалява*thumb_up*

bacardy_breezer
02.12.2013 22:34

Уникален мач се получи *beer* 18 удара за Фио, 10 за Верона. Наистина зрелище и ме е малко яд, че Верона не успяха да вземат поне точка. Много са добри.