Старокин: Заради Меси и Роналдо се забравиха мъжкари като Гонзо

14:19
Старокин: Заради Меси и Роналдо се забравиха мъжкари като Гонзо
"Меси и Роналдо промениха представите за футбол и се забравиха мъжкарите като Гонзо и Топузаков", каза играчът на Левски Орлин Старокин.

Футболистът на сините получи приза за футболист на кръга на пресклуб "България". Той коментира състоянието на отбора в момента, загубата от Черно море и надеждите за шампионската титла.

"Това е първата индивидуална награда, която печеля с екипа на Левски. Не играхме на нужното ниво във Варна. Трябваше да бъдем малко по-зрели. Знаехме, че ще е тежък мач, но не разбрахме, че без да се одраскаме и без да влизаме здраво в единоборствата няма как да спечелим. Направил съм си равносметка, че всеки един мач, в който губим точки ни отдалечава от Лудогорец и Литекс. Аз лично приемам тежко тези загуби. С добра подготовка през зимата обаче смятам, че Левски ще има друго лице на пролет. Неприятно ми е от загубата от Черно море, защото сме мъже и сме футболисти на Левски, и не може да искаш да спечелиш мач без единоборства. Черно море стъпиха по-здраво от нас и това беше ключът към успеха им", каза Старокин, като продължи:

"Напрежение в съблекалнята на Левски няма. Не може да има непостоянство в тима ни обаче. Да побеждаваме Литекс в предния кръг и да губим после във Варна. Трябва да имаме сърце и душа. Да се раздаваме във всеки един мач и да го даваме малко по-мъжката. Може би има доза истина в приказките на Димов, че Левски започва да прилича на провинциален тим, защото не може да играеш по един начин на Герена и по друг извън София".

Играчът на Левски коментира и значението на Владимир Гаджев в клуба, както и промяната във възприемането на футбола преди и сега.

"Влади Гаджев е барометърът на нашия отбор и липсата му се усети. Не може тим като Левски да разчита на един или двама футболисти. Футболът от преди и сега малко е променен. Развалиха се представите с Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Забравиха се футболисти като Топузаков и Гонзо, които са доста по-борбени и по-мъжкари от тези, които са на мода в момента. Аз не съм мишка и имам сърце, и душа. Раздавам се във всеки мач. В момента Левски изживява криза, която всеки европейски гранд е изживял. Единственото, което ни остава, е по най-бързия начин да излезем от нея."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gunner_tr
02.12.2013 19:33

Тоя палячо какви изказвания прави бе ?!?!? Направо онемях ... Сложили му превръзка и се помисли за Гонзо, пък даже говори и за Меси и Роналдо ! Ужас!!!

extol
02.12.2013 19:05

Как не му изпадна езичето на тоя да ми сложи в едно изрежение Меси, Роналдо и ГОНЗО?! Гонзо е футболист от наааааааааааааай-много средна класичка, пълнежче. Дреме ми на фалангата, че 30 пъти съм го гледал с обинтована кратуна. Коня си си се ръга, нормално!

paradise11
02.12.2013 16:05

Много правилно се изказва Старокин,с грешни примери просто,Меси и Роналдо колкото и да не ви се иска дечица,никога няма да стигнат нивото на играчи като Джерард и Гигс.Но не само на Меси и Роналдо,футбола се превръща в порнография всеки търси повече пари и слава.Най-простият пример Ибрахимович защо мина през 10 отбора,за пари.Роналдо защо напусна Манчестър,въпреки че щеше да спечели много повече трофей и тях,за пари.Правете си изводите.

Salient
02.12.2013 16:22

Като чисто футболни качества отдавна са ги стигнали, колкото и да не ти се иска. И Зидан напусна Ювентус в посока Реал, и Феномена е сменил поне 5 отбора - това прави ли ги по-малко футболисти от Джерард и Гигс? Не. Дали са сменили отборите си за повече пари? Не. И Анри ли отиде в Барселона за повече пари? Не. Футболистите постоянно си сменят отборите, и колкото и да не ви се вярва, не винаги го правят само за пари.

golemiq_geshan
02.12.2013 16:02

Изобщо никой не му е разбрал думите ... В случая Старокин иска да каже , че едно време в България са успявали футболистите МЪЖКАРИ , сред които е и Стоичков , докато сега всеки гледа да изпъкне подобни на звездите , които е спомен , докато ако не го стори се скрива , докато вече посочените от него и другите МЪЖКАРИ се раздават дори когато играят най - лошия си мач .. Едно време България БОГОТВОРЕШЕ така наречените МЪЖКАРИ , дори когато не играеха добре , когато се раздаваха за ИМЕТО , а сега се радваме на измислените феномени като Гари Родригез например , точно заради когото е изказването - с един два добри мача и айде големия любимец !!! Но тук трябва да имаш малко мозък да схванеш подтекста , да разясня за неуспелите !

LevskiSf92
02.12.2013 16:00

Айде неадекватните прасета се разгрухтяха.Да наистина е прекалено да сравниш Гонзо с тях 2та,но той може би има в предвид,че по времето на Гонзо имаше много големи мъжкари истински футболисти и Гонзо беше един от тях за България и Левски,докато днешните Роналдо и Меси не казвам че не са уникални футболисти,но определено играчи като Бекъм,Роналдиньо,Роналдо бразилеца,Фиго,Трезеге и много други са си по-големи от тях *wink*

DuX4o0
02.12.2013 15:35

Нали се сещате,че хейтвате защото е прав : ) Просто искаше да каже,че едно е да играеш с кървава глава съвсем друго е да си гелосан и да излизаш от страх да не стане сериозна контузия : ) Ама вие нали сте по-умни а той е тъпак та такова : )

Jurka5
02.12.2013 20:35

Да,ама хлапенцата,които само това знаят как да му разберат думите и въобще не ги сравнява по футболни качества. В случая и заглавието не е подвеждащо и е на място.

DuX4o0
02.12.2013 19:52

Аркада да може.И все пак не са му пробивали главата с бутоните : )

Salient
02.12.2013 15:48

Затова едните се борят за Златна топка от над 5 години вече, а другите не могат да излязат от А Група, нали? Или излизат я в Турция, я в Израел, тук-таме в Русия.. И между другото, виждал съм Роналдо да играе с контузия не един или два пъти...даже игра с аркада на окото получена по време на мач миналата година и дори вкара. Това въобще не е оправдание.

titan25
02.12.2013 15:46

Хората като Меси и Роналдо играят футбол,а не си диви селяни като тези в нашето първенство.Тук основна цел е да контузиш противников играч,а не да правиш качествена и успешна игра.

Salient
02.12.2013 15:16

Хахахахахахаха, тоя ще ме умори! *lol* Хората са го казали: "Като мълчиш, изглеждаш по-умен!" То си е направо богохулство дори да си помислиш да сравняваш Роналдо и Меси с Гонзо и Топузаков....

wba
02.12.2013 14:59

Класиране за най-добър футболист за 2013
1-во място - Влади Гаджев
2-ро Кристиано Роналдо
3-то Лионел Меси
4-то Франк Рибери
5-то Гонзо
6-то Топчо
7-то Йовов

Notlike
02.12.2013 14:56

Левски и европейски гранд. Момче, тея в болницата да не са те ритали допълнително в главата бе? Ахахахахаха. Меси и Роналдо не струват пред светила като Влади Гаджев. То не е лесно да си левскар, братче..

wba
02.12.2013 14:37

Напушен бил, спрел бил. Черно море му разцепиха главата и още не може да се осъзнае . Нормално

futbolista123
02.12.2013 14:47

хахаххахха само му сипвате на старокин аз се чудя на кое да се смея на неговите думи или на вашите коментари

TaTa_Martino
02.12.2013 14:29

Тоя е много сериозно напушен да сравнява Меси и Роналдо с Топузаков и Гонзо