Бекъм: Арсенал прави страхотен сезон, но Юнайтед все още има шанс

13:45
Бекъм: Арсенал прави страхотен сезон, но Юнайтед все още има шанс
Дейвид Бекъм похвали Арсенал за добрия старт на сезона, но въпреки това изрази надежда, че Манчестър Юнайтед все още може да надвие "артилеристите" в борбата за първото място.

Бившият капитан на английския национален отбор бе гост за премиерата на документалния филм "Клас 92", който показва и израстването на Бекс на зеления терен. Освен Бекъм, зрителите се насладиха на моменти от началото на кариерите на "Олд Трафорд" на Ники Бът, Райън Гигс, Гари Невил, Фил Невил и Пол Скоулс.

" Арсенал се справят много добре този сезон. Те винаги са практикували атрактивен футбол, който феновете обичат да гледат. Сега наистина правят страхотен сезон. Докараха някои доста добри играчи в отбора и това им помага. Аз все още се надявам, че Манчестър Юнайтед ще ги победи. Това няма как да се промени!", заяви Бекъм.

"Червените дяволи" вече записаха успех над Арсенал с 1:0 през този сезон и биха могли да повторят успеха при следващия мач между двата тима, който е заплануван за 11 февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MUArmy
03.12.2013 23:01

Вижте сега - Мойс постоянно повтаря, че от 12 срещи не сме губили. Е, ок, хубаво, но половината от тях са равенства. Та, аз предпочитам 8-9 победи и 3-4 загуби, отколкото равенство, победа, равенство, победа... За един голям отбор не му отива да излиза за Х срещу толкова слаб Тотнъм, да пази резултат срещу Сотон, Кардиф - е, какви са тези грандове бе, мамка му стара ? Истината е, че Мойс не наследи много добър състав, но наследи опит, разбирателство и най-вече - ШАМПИОНИ. Длъжен е да сме в тройката в края на сезона, просто няма да има извинения. По-добре 3 години 3-ти, отколкото да излезе от ШЛ този сезон, щото после и големите пари ще си отидат, а с тях и големите играчи...

Inevitable
03.12.2013 17:30

този сезон може да не сме първи ама се вижда значителен прогрес от началото *smile* както почнахме ... можеше направо да изпаднем, ама ще се върнем в правия път *smile*

MUArmy
02.12.2013 20:08

Юнайтед са ставали шампиони от 12т изоставане и то на по-късен етап през сезона и то не един или два пъти, но при САФ *smile* Това мисля е достатъчно. Мойс най-вече няма характера за такъв обрат, дори и да има достатъчно добър отбор.

AC_Milan_92_45
03.12.2013 17:09

Да сме честни, Юнд от мноого одавна не е имал топ състав, като тоза на Сити и Челси, но Сафа някакси ги караше да играят 1000 пъти над възможностите си и успяваха, Този Мойс ли е какво е нз, не може да ги накара даже на 50% да играят, няма индивидулна класа, като махнем Рууни и Перси, и стимул от другите някакси няма, сякаш карат по инерцията на Съра която спада кръг след кръг