Данчев призна: Възможно е Берба да подпише с Трабзонспор

10:04
Данчев призна: Възможно е Берба да подпише с Трабзонспор
Дядо Коледа ще подари на Димитър Бербатов договор с друг клуб. Това стана ясно от думите на мениджъра му Емил Данчев пред английски и турски медии. Мустакатият агент призна, че съществува вероятността Митко да напусне Острова в посока Турция.

"Интересът на " Трабзонспор" е още от лятото. Тогава Димитър обяви, че не иска да напуска Англия, и предпочете да остане във " Фулъм". Сега обаче нещата може да се променят през този трансферен прозорец. Това е динамичен процес, ще видим какво ще се случи", обяви Данчев.

Президентът на "Трабзонспор" Ибрахим Хаджиосманоглу размаха пръст на Митко да решава по-бързо какво ще прави. "Бербатов е един от играчите, които гледаме, но има и по-добри от него в списъка ни", отсече босът на "черноморците". "Нека да каже условията си и ще действаме", отсече и вицепрезидентът Себахатин Чакъроглу.

Медиите в югоизточната ни съседка и на Острова припомнят, че договорcът на Бербо изтича през лятото. Засега няма индикации, че "Фулъм" иска да го задържи.

Мартин Йол също може да изиграе решаваща роля за трансфера. Холандският мениджър си призна, че очаква да бъде уволнен след загубата 0:3 от "Уест Хям". Феновете на "котиджърс" скандираха: "Йол вън!", "Мартин, утре ще се събудим без теб", цял мач, както и фамилията на помощника му Рене Мюленщайн

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gonzalo
03.12.2013 10:20

Честито на българския запалянко,вероятността да се предават мачове от турското първенство рязко скочи...след сериала - ДЕРБИТО-"Genclerbirligi-Kasimpasa"... ХА ХА...аферим...Митко достойнството е по-фажно от парите приятлю...хайде молим те поне в Европа!!!

one1win
02.12.2013 19:49

И за него и за нас, които се интересуваме от ВЛ ще е добре.

selection
02.12.2013 14:53

Да отива в Трабзонспор.Отбора не е лош, поставил си е високи цели, които ще постигне имайки предвид ентусиазма на собственика.Няма смисъл да остава в Фулъм..

miro211
02.12.2013 16:51

Няма лошо че си е поставил високи цели но едва ли може да се мери с целите на Юве *wink*

KloppMund
02.12.2013 14:43

без да хейтвам с тази форма която показва и Трабзон му е много ... *smile* иначе успех данно отиде в по-добър отбор ,но на тази възраст лично аз се съмнявам

valer4y
02.12.2013 14:18

Още като отиде във Фулъм стана ясно, че го интересува само в петък на банкомата нещата да са точни (както се изразиха в едно предаване преди седмица или две)

manutd_forlife
02.12.2013 18:38

Определено решението му нямаше нищо общо с факта, че има семейство в Англия и, че е на години и вече е свикнал с обстановката там *wink*

miro211
02.12.2013 14:05

Ми като е много "умен" и не отиде я в Юве я във Фиорентина да прави лефче с Гомес да забива в гранда Трабзонспор. На спецовете във форума ще кажа: Преди две седмици всички като твърдяха че ще ходи в Барса аз го пратих в Китай или САЩ- не съм сбъркал много дестинацията *lol*