Челси - Саутхямптън, спечелен

11:14
Челси - Саутхямптън, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 12 познати от 24 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 01.12.2013 г.:



Рядко може да се види толкова завишен коефициент за евентуална победа на Челси на неговия стадион над тим лишен от конкретни цели и амбиции. А възможността той да бъде реализиран се увеличава драстично, защото сега начело на сините е Моуриньо, който притежава феноменален домакински рекорд с този тим. В предишната домакинска изява на сините те бяха на прага да развалят рекорда, след като до последните минути изоставаха с 1:2 от УБА, но късно отсъдена дузпа в тяхна полза им позволи да достигнат до 2:2. След този двубой последна ново поражение от Базел в Шампионската лига, което очевидно ядоса Моуриньо и днес още от първата секунда лондончани вероятно много силно ще натиснат педала на газта. Саутхямптън демонстрира израстване и поднесе изненади във визитите си на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, но в миналия кръг загуби от Арсенал и показа, че няма да има претенции към най-челните места. Тук мотивацията е ключова, а и след постигнатите чудесни резултати до този момент ново поражение от страна на светците срещу един от грандовете едва ли ще обърка техните планове.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.57

Допълнителна прогноза: Челси на води на полувремето

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
01.12.2013 20:13

ако намерите някъде лайв Universidad - SC Marquense от гватемала да знаете х са

pepino021
01.12.2013 16:08

И аз не смятам ,че Челси ще вземе този мач толко лесно.Мисля ,че ще има гол/гол.

HeatAr29
01.12.2013 15:00

Лично аз си мисля,че е много по-удачно да се играе двоен шанс за Саутхепмтън този мач.Вярно е,че на Челси им трябва победата,но това не значи,че ще я спечелят.Светците още миналия сезон показаха много силни игри в гостуванията на топ отборите,а и тази година също е така.Загубата от Арсенал дойде след груби индивидуални грешки на играчите им и вярвам,че тази седмица ще са пределно мотивирани да се реваншират.Смятам,че този мач е доста труден за прогнозиране и лично аз ще го пропусна,тъй като днес има доста хубави мачове.В никакъв случай обаче не бих го играл за Челси.

fearcho
01.12.2013 14:09

Бастиа дали ще бият много ме привлича тази 1ца... ?

vikatmitotti
01.12.2013 13:30

Мача 2-ка няма да стане!Челси задължително трябва да вземат победата.

think_twice
01.12.2013 13:19

Въпреки, че сигурни мачове няма и този спокойно би могъл и да не е 1-ца *smile* Най-много се страхувам от най-сигурните мачове *tongue*

jimmy_chelsea
01.12.2013 12:57

Трудна, но задължителна победа! Чиста мрежа за Челси според мен също е добра опция за залог! *smile*)*beer*

think_twice
01.12.2013 11:39

Е, тук да, това не е като Еспаньол - Р. Сосиедат. Тук наистина има и мотивация, има и класа. Има и стойност в коефициента, както се казва. Вчера ме уби с тая единица за Еспаньол...