Буфон се радва за напускането на Кака и Златан

16:15
Буфон се радва за напускането на Кака и Златан
Един от най-добрите вратари в света Джанлуиджи Буфон заяви, че се надява Златан Ибрахимович да последва Кака и да премине в чужд клуб, тъй като това ще доведе до увеличаване на шансовете на Ювентус за титлата в Италия през следващия сезон. Милан продаде своята звезда Кака на Реал Мадрид, а шведският нападател на Интер е трансферна цел на Барселона.

"Дали Ювентус ще спечели от това? Разбира се! Ще трябва да изчакаме до края на трансферния прозорец, за да видим как ще се развият нещата. Ние обаче сме доволни от нашите нови попълнения - Диего и Фабио Канаваро, които са двама шампиони с невероятни качества и които ще си кажат тежката дума през новия сезон", заяви Буфон.

31-годишният страж допълни, че не смята да напуска "Старата госпожа":

"Да ви кажа честно, при мен също имаше изкушение. Когато обаче помислих внимателно, аз реших да се посветя на новия проект Ювентус. Аз харесвам всичко тук. Имаме стабилни основи, като последните два сезона показаха това в Серия "А". Имам нужда да се чувствам жив и да подобрявам играта си."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
11.06.2009 10:12

Tyrion ли си, трион ли си, не чуваш музиката приятел. Когато Кака отказа милионите на арабите от Сити, Буфон каза, че ако на него му ги предложат ще приеме. Кой какво е доказал според теб? А Кака замина заради тъпото ръководство, което го обеди да се съгласи. Айде спрете да се изказвате неподготвени, а?

Tyrion
10.06.2009 17:15

пичове гадно ли ви е? Юве пак ще мачка, а Буфон показа какво е лоялност, за разлика от каки и златанчета

GTonchev
10.06.2009 16:57

*sick* Голям вратар бее ПИТАЙТЕ ГО КАК Е В СЕРИЯ Б *joking* *lol* *erm*