Анчелоти: Бейл вече се адаптира към клуба

09:48
Анчелоти: Бейл вече се адаптира към клуба
Най-скъпият играч в историята на футбола Гарет Бейл вече приключи с адаптацията си към Реал Мадрид и стана важна част от отбора, заяви треньорът на испанския гранд Карло Анчелоти.

Реал разгроми снощи Реал Валядолид с 4:0, а Бейл записа първия си хеттрик с фланелката на Белия балет. Националът на Уелс реализира общо 8 гола в последните си седем мача за тима.

"Мисля, че неговият период на адаптация завърши. Той играе добре, уверен е в себе си и е много важен играч за нас. Срещу Валядолид той действа много добре", каза италианският наставник.

Анчелоти също отбеляза, че е много доволен от играта на своя отбор в последните срещи и изрази увереност, че Реал ще продължи да громи съперниците си. В момента тимът от Мадрид е трети в класирането с 37 точки. Барселона и Атлетико Мадрид имат по 40, като каталунците са с един мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Guardiola10
01.12.2013 10:30

Добре, ама ако не се лъжа Уинър излезе с информация преди известно време, че цената за Бейл е била по-ниска от тази за Кристиано, а продължава да се пише "най-скъпият играч в историята на футбола". Иначе браво, явно свиква - почна да вкарва редовно и както разбирам играе доста добре, следващото класико ще е доста по-интересно от първото както върви.

LosMerengues
02.12.2013 12:39

Перес вече потвърди, че Бейл е застрахован за толкова пари, за колкото е и привлечен..... 91 млн. Евро.За Роналдо бяха платени 94, така че си остава най-скъпия футболист в историята.

sdw
02.12.2013 12:17

Те уинър непрекъснато си създават спекулации,за да и се четат темите.Иначе със сигурност е най-скъпоплатения.Не случайно Зидан в интервю казва,че знае какво му е на Бейл,защото самия Зидан е бил най-скъпоплатен футболист.Няма причина да го казва иначе.