Еспаньол - Реал Сосиедад, загубен

15:47
Еспаньол - Реал Сосиедад, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 12 познати от 23 мача - 52.17% успеваемост

Залог на деня за 30.11.2013 г.:



Реал Сосиедад имаше много тежък мач в Шампионската Лига преди броени дни, като му се наложи да пътува до мразовитата Украйна, за да се изправи срещу Шахтьор Донецк. Реал Сосиедад загуби този мач безславно, а слабите му игри като гост са тенденция, която се пренася и в изявите му в Примера Дивисион. Еспаньол има характеристиките на домакински отбор, но той направи добра селекция и се очаква този сезон да финишира на позиция, даваща му право на участие поне в Лига Европа. Ако домакините днес вземат пълен комплект точки ще се преместят с едно място по-напред и ще заслужат поне към този момент правото да представят страната на международна сцена. Умората тук ще бъде фактор в ущърб на гостите, а и те не разполагат с дълга скамейка, и днес, ако не бъдат споходени от сериозен късмет трудно ще спечелят, дори точка.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.20

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

think_twice
01.12.2013 09:02

Е какви средняци пич, Сосиедат са изключително стойностен отбор и тук не зная как се нае да прогнозира 1-ца г-н Сотиров. Може би по логиката, че нямаха КЪСМЕТ в тая тежка група в ШЛ(защото не са по-слаби нито от Леверкузен, нито от Шахтьор, независимо от резултатите) и са последни в нея?

viking25
01.12.2013 01:01

Краен резултат 1:2, напоследък в Испания в мачове между средняци стават много интересни резултати, не мога да хвана никаква логика там и за това ги избягвам, явно са играли през седмицата с някви резерви срещу Шахтьор.

HeatAr29
30.11.2013 20:34

Лично аз Дженоа и Торино по-скоро бих ги играл равен,И миналия сезон,а и този Торино правят изключително много равенства и смятам,че е твърде вероятно и този мач да завърши така.

GalStan
30.11.2013 20:19

Аз днес съм много,ама много доволен...може би най-успешния от началото на футболния сезон. От вечерните мачове се спрях на Ресифе - Пайсанду - 1, Юпен - Боринаж -1 и Лех Познан - Заглембе -1. Доверих се и на Сотиров за прогнозата с по-малка сума....има смисъл в доводите.

fearcho
30.11.2013 18:55

Какво мислиш за 1 на Дженоа ?

GalStan
30.11.2013 20:20

Клони към 1ца...но избягвам да играя непостоянни отбори като Дженоа