Валери Божинов: Искам да остана в Сити, но само ако играя

12:52
Валери Божинов: Искам да остана в Сити, но само ако играя
Националът на България Валери Божинов заяви, че желае да продължи кариерата си в Манчестър Сити, съобщава официалният сайт на "гражданите". Нападателят изрази своята благодарност към всички от клуба, които са го подкрепяли през всичките два сезона, които той прекара извън терена заради две контузии.

"Наслаждавам се на престоя си в този клуб и благодаря на всички, които ме подкрепяха по време на контузията ми. Все още обаче не е ясно дали ще мога да остана, тъй като никой не може да ми гарантира, че ще играя през следващия сезон, а за мен това е много важно", коментира Божинов.

"За мен беше важно, че вкарах първия си гол за сити в официален мач и се радвам, че Марк Хюз ми гласува доверие. Радвам се също така, че контузията ми вече отшумя напълно", допълва нападателят.

Запитан дали е възможно той да се завърне в Серия "А", Божинов отговори:

"Всичко е възможно. Не мисля, че е възможно един играч да остане завинаги в един отбор. Уважавам Сити, но ми предстои сериозен разговор с мистър Хюз", каза още играчът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ONIX
08.06.2010 23:56

божинов според мен тябжа да играе през новия сезон за ливарпул там 6те му пасне отбора ина4е е много талантлив игра4 борбен и острота има в нападение бражо дано да отиде ж ливарпул *thumb_up* *thumb_up*

sb_boy
10.06.2009 15:22

доста правилно са сложили тая снима, зашото Божинов казва, че е невъзможно да се остане завинаги в един клуб, а Малдини точно това е направил *wink*

PRI_A_TEL
10.06.2009 13:58

Дано по бързо да се махне от там защото ще го закопаят тия. Мисля че може да си намери клуб където да играе постоянно, според мен Валери е по добър от Тевез, но Аржентинеца ще бъде титуляр то е ясно, а не ми се иска Божинов да седи резерва, той трябва да играе и да показва какво може, не напразно го наричаха наследника на Дел Пиеро в Италия още като беше 18 годишен.