Следен от Юнайтед е най-добър в Бразилия за годината

10:00
Следен от Юнайтед е най-добър в Бразилия за годината
Атакуващият полузащитник на шампиона Крузейро - Евертон Рибейро, бе избран за "Футболист на годината" в Бразилия.

Рибейро, който според информации в медиите е в трансферните планове на Манчестър Юнайтед, бе най-постоянният играч на Крузейро през сезона и помогна на тима да спечели титлата.

Старши треньорът на Крузейро Марсело Оливейра бе избран за "Треньор на годината". Четирима играчи на шампиона попаднаха в идеалния състав - вратарят Фабио, централният защитник Деде, халфът Нилтон и Рибейро.

Нападателят на втория в класирането Атлетико Паранензе - Марсело, бе определен за "Най-добър млад играч на годината".

В гласуването участваха треньорите и капитаните на 20-те отбора от елитната дивизия на страната, както и журналисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MUArmy
01.12.2013 10:31

Иначе Андо е най-най-най-добрия пример. Беше избран за най-добрия млад играч в света, получи купища награди. Беше в идеалния тим на ФИФА, спрягаха го за следващия Пеле, Марадона и т.н. общо взето - УНИКАЛЕН талант, ама супер талантливо момче. Дойде в Англия и ето... имаше няколко контузии, но не това е проблема. Меси също имаше контузии в Барса като по-млад, но не му попречи да стане един от най-добрите футболисти в историята *smile*

MUArmy
01.12.2013 10:29

Оскар вика... та той не е топ10 на плеймейкърите в Англия, за света да не говориме. Добро е момчето, има талант, но чак да ги прави криви ? ЯЯ и Фелайни ги дадох за пример като играчи с доста солидна физика, а да съм честен не виждам Оскар как ще играе срещу тях, ако им е казано да го "смачкат". Бразилците винаги са имали супер талантливи играчи, но просто Англия с този тип футбол не е мястото за тях. Барса е идеалния отбор за тези играчи. Не се разчита на физика, повече се гледа техниката и така *smile* Има много испанци, бразилци и т.н. в Англия, но те не са топ играчите на тези страни *smile*

MUArmy
30.11.2013 21:28

Само не ми дръж такъв тон, че кой знае какво лапе си! Рафаел е ЗАЩИТНИК, не някое техничарче, дето е 50 кила с мокри гащи и просто няма как да мине покрай ЯЯ или Фелайни - просто това е мисията невъзможна. Това не е Испания, за да се изправи срещу защитници по 20 кила и да ги прави шашави. Айде ми посочи едно бразилско халфче, което да е направило нещо голямо във ВЛ.

Manchester_1878
01.12.2013 08:28

Прави ги,ама другия мач не се чува. С всички бразилци съществува проблема за постоянството и контузиите и затова в Англия не са много добри, за пример от нашия отбор-Андерсон.

chelsea_fannn
30.11.2013 23:33

Стига с твойте Яя и Фелайни ... Оскар ги прави на криви ....

metallingus
30.11.2013 22:30

Оскар е доста добър според мен. *smile*

MUArmy
30.11.2013 16:23

Абе, всички бразилци уш са добри, но не забравяйте, че играят в по-слабо първенство. В Англия много ще го смачкат това момче - просто като се сблъска с някой като ЯЯ или Фелайни и го пишете без бъдеще вече. Понякога скаутите правят чудеса и хора, които не са ги чували още феновете, се оказват точните попълнения, но се опитвам да гледам реално и Юнайтед не е точния клуб за бразилчета.

dqmvolceto
30.11.2013 16:48

Ая кажи щом бразилцинте нестават за теб Рафа какъв и или за теб той е безполезен играч!

overdrive
30.11.2013 13:58

Много е добър и има възможност да се развива още !