Санкт Паули - Кьолн, спечелен

18:31
Санкт Паули - Кьолн, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 11 познати от 22 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 29.11.2013 г.:



Кьолн е един от двата най-добри тима в тази дивизия и фактът, че той загуби последни си две шампионатни изяви не променя това. Козлите са поне с една класа над този опонент и коефициентът за тяхна победа изглежда изпълнен със стойност. Санкт Паули играе по-зле и резултатите и класирането му сочат това, и спадът в изявите му едва ли ще закъснее. Успеваемостта на гостите от Кьолн на този стадион също е впечатляваща, след като в последните си шест визити тук те записаха пет победи, а в цялата си история са паднали само веднъж на него. Санкт Паули ще бъде и без някои основни изпълнители като халфът Бол и нападателят Верхоек, който в 11 мача вкара 4 гола. При тези обстоятелства и ниво на коефициента тук 2-ката задължително трябва да бъде пробвана, дори с редуциран залог.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.44

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари