Венгер е сигурен за бъдещето си в Арсенал

16:58
Венгер е сигурен за бъдещето си в Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е сигурен, че подписването на нов договор между него и клуба е само въпрос на време.

Специалистът е дал условията си на ръководството и в момента се водят финални преговори. Наставникът не смята, че сега е време да се фокусира върху друго, освен това да задържи артилеристите на първо място в класирането.

Запитан от медиите дали договорът му ще бъде готов до Коледа, Венгер отговори: "Защо? Да не мислите, че това ще е подарък? Казах много пъти, че хората не бива да се съмняват за моя престой в този отбор. Когато пожелая мога да се пенсионирам. На този етап искам да се фокусирам върху това, което правя добре. Спокоен съм за ситуацията. Това, което е важно, е играчите да имат подкрепа и да мислят само за играта на терена", заяви Венгер.

"Тук съм вече 17 години и искам да се уверя, че давам това, което се очаква от мен. Реших да започна този сезон, защото положението в отбора беше трудно, но сега вървим добре и искам да си свършим работата до край. Моят коментар е, че нямам проблеми с никого в отбора", заяви още мениджърът на Арсенал.

Артилеристите гостуват тази събота на Кардиф Сити, а мачът е с начален час 17:00.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dani_chelsea96
29.11.2013 17:46

от както съм фен на футбола за първи път АРСЕНАЛ е отбор за гледане.Браво на Венгер,че се справи с всички проблеми Успех за напред *beer*

paunQ
30.11.2013 06:43

Стилът на Арсенал можеш само да го сънуваш, готованин такъв! *smile*

moonwalkera
30.11.2013 00:22

Не брат ти каза "от както съм фен на "фубола" Арсенал ЗА ПЪРВИ ПЪТ е отбор за гледане".. това означава или че гледаш футбол от миналия сезон или че следиш мачовете само на Челси.

dani_chelsea96
29.11.2013 19:07

може би не се изказах добре,исках да кажа че Арсенал вече си взема мачовете през проблем

Jack_19
29.11.2013 18:44

Стига приказва глупости винаги сме играли красив футбол ( ерата Венгер ) дори през тези 2 сезона играхме красив футбол бихме шпорите с по 5-2 обърнахме рединг 7-5 и още много,и като цяло стила ни на игра е добър ! Стига превземки

aa2
29.11.2013 17:59

Извинявай, че те питам такъв въпрос, но от кога гледаш футбол?От 2010 предполагам?Може да не сме печелили трофеи доста време, но със сигурност не играем грозно или неприятно за окото.Да, последните 2 сезона бяха истинско мъчение за футболния фен когато гледаше наши мачове, но това бяха само последните 2 сезона.