Манолев: Тръгвам си от ПСВ

09:29
Манолев: Тръгвам си от ПСВ
Българският национал Станислав Манолев попадна в групата на ПСВ за мача с Лудогорец днес. Бившият ас на Литекс разкри, че през зимната пауза има голяма вероятност да напусне настоящия си клуб. Той коментира и очакванията си за сблъсъка пред "7 дни спорт ".

" Лудогорец е доста добър отбор в момента и ни чака тежък мач. ПСВ се издъни в последните мачове и ще има малко напрежение. Лудогорец играят заедно от 3-4 години и са опитен отбор. Не съм помагал в разузнаването, ПСВ си има достатъчно скаути", каза Манолев на летище София.

Той разкри, че през зимата ще търси развитие в друг отбор. "Няма промяна в моето положение в ПСВ. Играя за младежката формация всяка седмица. Има други причини да не играя за представителния отбор. Нещата са между мен и клуба, не мога да разкрия какви. Надявам се през зимата да се разреши моя случай. Имам уговорка с ръководството да си тръгна още през зимата. Няма нищо конкретно, има само интерес. Не ме изненада, че съм включен в групата. Има доста контузени, а и аз играх на ниво в последните мачове за дублиращия отбор", каза Станислав Манолев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_fannn
28.11.2013 17:09

ПСВ са буклуци ...

ApricotGarden
28.11.2013 17:40

Боклуци само в очите на някои българи. Да не мислиш, че ще забравят за неразбирателствата си с него ( каквито и да са) само, за да спечелят любовта на шепа хора.