Леверкузен - Ман Юнайтед, спечелен

13:42
Леверкузен - Ман Юнайтед, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 9 познати от 20 мача - 45.0% успеваемост

Залог на деня за 27.11.2013 г.:



Видно е, че Манчестър Юнайтед не е машината за голове и победи от времето на сър Алекс Фергюсън, но е безспорно, че качеството в селекция му сериозно превъзхожда това в лагера на днешния му опонент. В първия мач между тях в Англия това ясно пролича, като в определени моменти тогава (през втората част) аспирините показаха, че дори не могат да бъдат конкурентни в някои елементи (предимно в разиграването и задържането на топката, както и в по-креативните действия), но днес ситуацията ще бъде доста по-различа, защото домакинският фактор ще бъде на страната на немците. В известна степен и двата тима биха могли да се задоволят с реми тук, но то може да се приеме и като нож с две остриета. Юнайтед пропусна да победи Кардиф през уикенда в подобно тежко гостуване в Уелс, след като допусна изравняване в последната минута и днес след тази пробуждаща случка трябва да бъде доста по-концентриран и да не допуска нови драми. Домакинското предимство както е видно е в полза на Байер Леверкузен, а класата в подкрепа на Юнайтед и този двоен шанс в полза на такъв европейски град (който безспорно не е в топ форма и не демонстрира познатото високо равнище) си заслужава да бъде избран. Мачестърци независимо от моментното си състояние са доказали, че се справят доста умело в подобни възлови двубой и на домашната сцена и в Шампионската лига и няма да е изненада, ако успеят да достигнат и дори до победа сега. Рууни е майстор на головете в подобни завързани мачове и предвид че днес ще бъде охраняван от сравнително колебливи защитници без конкретна класа, той ще има големи шансове да се разпише.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.62

Допълнителни прогнози: Рууни да отбележи по всяко време

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pepino021
27.11.2013 20:14

ЦСКА и Байерн преавят доста здрав мача въпреки лошото време.Доста полужения създадоха руснаците през първото.Но Баварците вкараха и сега мисля да сложа на обръщалка или Х краен.Иначе смятам че Левркузен ще успеят да победят Юнайтед.2:1.Англичаните имат доста пропуски в защитата поне това видях от мача с Кардиф във Висшата лига.Смятам ,че Кислинг и Рууни ще отбележат.

LoNsDaLe_
27.11.2013 17:25

Какво мислите за под 2.5-@2.07 на ЦСКА-Байерн. Като видях снимки от стадиона направо се зачудих как ще играят при такива условия. Байерн са се класирали и едва ли в това време ще рискуват контузии.

El_Fenomeno5
27.11.2013 17:26

И аз мисля. че мачът е under... 0-1 , 0-2

leather_rebel
27.11.2013 16:47

Леверкузен ще си вземат своето. За мен си е твърда 1ца.

greenhool
27.11.2013 16:03

Според мен тук може да се пробва 1 в Х на развитие или просто хикс на краен..

El_Fenomeno5
27.11.2013 14:38

Победи за Юве и Сити на хендикап, плюс победа за Шахтьор.. Коефа във Бет365 става 3,6...Какво мислите ? А , за този мач гол/гол за мен...