В Порто все още се надяват да играят на осминафинал

10:00
В Порто все още се надяват да играят на осминафинал
Футболистите на Порто ще продължат да работят упорито, тъй като още имат теоретични шансове за попадане в 1/8 финалите на Шампионската лига, заяви централният защитник на драконите Майкон след домакинското равенство 1:1 с Аустрия Виена.

Португалците пропуснаха да изпреварят Зенит в борбата за второто място и сега всичко в групата ще се реши в последните мачове Атлетико Мадрид - Порто и Аустрия - Зенит.

"Математически все още може да продължим напред, затова ще продължим да работим и да правим всичко възможно за постигането на нашата цел. Аустрия ни изненада и за съжаление не успяхме да ги победим, затова ще преследваме пълен успех в следващия мач", каза Майкон.

Атлетико Мадрид (13 точки) вече си осигури първото място и участие в 1/8 финалите, така че за дюшекчиите този мач ще е без значение. Зенит е втори с 6 точки, Порто има 5, Аустрия - 2. За следващия етап на Шампионската лига се класира вторият тим, а третият продължава в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dzhalev_71
27.11.2013 10:47

От отбор, който редовно си играеше на 1/8 финали стигнаха до там да се надяват да играят. Ама така е като няма конкуренция в първенството се губи и отборната форма.

man4estara10
27.11.2013 20:50

E има си я конкуренцията от страна на Бенфика ,но самият състав на Порто не е толкова добър спрямо предните години.

man4estara10
27.11.2013 10:24

Умряла работа.Вместо да бият слабака в групата се излагат ,че и на свой терен.