ЦСКА пробутва Машадо на гърци

10:35
ЦСКА пробутва Машадо на гърци
Ръководството на ЦСКА прави опит да продаде бразилеца Фелипе Машадо в Гърция, след като трансферът му във Флуминенсе върви пред пропадане. "Червените" искат да си избият поне част от разходите по футболиста и вече са го предложили за трансфер в гърцкия Астерас Триполис. Там отиде да играе единственият чужденец, който "червените" искаха да задържат за следващия сезон - нигериецът Удоджи, който обаче не продължи договора си, съобщава "7 дни спорт".

На "Армията", където безпаричието продължава да властва, се надяват да вземат поне 200 000 евро за Машадо. Тимът остава без нито един ляв защитник, но това било по-приемливо за новите шефове от "Титан", стига от трансфера да падне нещо.

Всички останали чужденци също са извадени на сергията, но засега нямало конкретни оферти за нито един от тях. Надеждите са, че в хода на трансферния период "червените" ще успеят да пласират някой от легионерите. Като най-непродаваем се очертава португалецът Зе Руи, който има договор за още една година. Опитите да бъде пласиран във втора португалска дивизия засега удрят на камък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация