Дортмунд - Наполи, загубен

17:33
Дортмунд - Наполи, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. ноември: 9 познати от 19 мача - 47.4% успеваемост

Залог на деня за 26.11.2013 г.:



През последната седмица имаше много коментари около това колко сериозно влияние ще окаже липсата на четиримата основни бранители и халфът Гьондоган на представянето на Борусия Дортмунд, но е факт че и днес те няма да вземат участие. Освен това и един от двамата титулярни централни защитници стартирали срещу Байерн, Фридрих сега няма да може да започне мача. Така бройката на липсващите основни изпълнители за домакините изглежда наистина внушителна, но тези обстоятелства не променят факта, че това е мачът на годината в Шампионската Лига и за два тима. При победа Борусия почти сигурно ще се класира за следващата фаза, защото в последния кръг ще гостува на Олимпик Марсилия, а французите едва ли ще се окажат съпротива (ще бъдат и без мотивация, защото ще са на последни място в групата), а и имат да връщат услуга на немците от предишна кампания в настоящия турнир когато жълто-черните им подариха класирането във фазата на директните елиминации след зрелищна голеада. Наполи има тежка програма като в последни кръг ще бъде домакин на Арсенал, като ако загуби днес, а победи топчиите след това при определени обстоятелства може да остане на трето място в групата. Така днес италианците ще играят на предела на възможностите си и ще се стремят с всички средства да избегнат поражението. Основните предимства на Наполи идват от сравнително стабилната му игра в защита и от много богатият опит в този турнир на техния треньор Бенитес. Наполи открито ще стартира с акцент поставен върху действията във фаза защита като ще се опита да не допусне гол колко се може по-дълго, а ако резултатът на полувремето е равен през втората част ще се надява да се възползва от свободните пространства, които ще му предоставят домакините, които ще погледнат по-смело в атака. В началото на двубоя Борусия също предвид многото си проблеми в дефанса може да стартира с идеята да не допусне попадение и да не усложни значително своята задача. Така головете едва ли ще бъдат прекалено много, а развръзката може да остане за втората част. Гостите ще бъдат без Сунига и Хамшик, но ако концепцията на Бенитес сработи могат да достигнат до изгоден резултат, а като най-лош вариант за тя изглежда поражение, но с минимална разлика е резултата.

Прогноза: Под 3.5, Коефициент: 1.55

Допълнителни прогнози: повече голове през второ полувреме (коеф 1,94) и победа за Наполи при +1 гол (АХ) (коеф 1,93)

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leather_rebel
27.11.2013 16:54

Пич, откажи се от това да прогнозираш Борусия. Не ти се отдава, очевадно. Вече 5та прогноза ти гледам за отбора в последно време, 5 пъти грешиш. Карай с някой, който повече го чуваш. Борусия определено ти бяга.

medno
27.11.2013 07:45

Определено трябва да се сравняват прогнозите с тези на г-н Сотиров и ако случайно съвпадат просто да се коригират *smile*

LoNsDaLe_
27.11.2013 01:11

Честно казано аз очаквах Х, въпреки че уважавам Дортмунд изключително много. Рафа в Ливърпул такива мачове ги затваряше лесно и като цяло много трудно можеше да го надиграят с тактика. Защитата на Наполи беше слаба днес, нетипично за такъв важен мач.

kalin.iliev3
27.11.2013 00:01

Като цяло не съм съгласен с двете прогнози за Дортмунд, не че не можеха да излязат, но подхода към днешния мач с такъв заряд и мотивация, и при наличието на нападение, което възпитано да напада 93 пълни минути, трябваше да е късмет да няма още голове. Дори и при наличието на по късен гол, а не дай си боже било за Наполи, положението щеше да е още по тежко, видяхте след тяхния гол какво се случи... тези 10-15 минути в края на мача при отбор като Дортмунд могат да са фатални, когато се търси под голове и това не е подход при такъв отбор според мен. Мисля, че по добре беше да се търси победа за домакина, или над 2.5 гола в мача. Нека не звучи като критика, защото оценявам анализа на информацията ви, а като съвет да потърсите сигурността при наличието такива обстоятелства.. да си пожелаем успех утре.

mistral
27.11.2013 12:39

Само една думичка в анализа ти лишава от смисъл почти всичко, което си писал - "трябваше". Тя, заедно с други две - "ако беше " са толкова безсмислени, че трябва да се забранят в бетинга *lol*. И на мен не ми хареса прогнозата, но я видях едва след като мачът беше почнал и не се обадих, защото нямах право. И въпреки всичко можеше и да излезе, ако се бяха стекли някои обстоятелства. Ако нямаше дузпа, ако Наполи бяха изравнили или повели, ако . . . . Представи си колко нелепо щеше да изглежда някой, ако тогава почнеше да величае прогнозата. Също толкова, колкото и ти с анализ след мача *smile*

LoNsDaLe_
26.11.2013 19:07

Добра прогноза Сотирка (Наполи +1ах)- в бета е @2.10 коефицента *beer*

pepino021
26.11.2013 18:45

Аз мисля ,че Борусия ще победи с ХК.3:0 или 3:1 за германците.

putopalo
26.11.2013 18:40

Ще пусна всички осем мача над 0,5 пп в права колонка.Знам че не се прави така ама ще пробвам с малко

HeatAr29
26.11.2013 19:28

Преди година и аз пробвах 2-3 пъти така да направя и то точно на мачове от ШЛ и нито един път не ми се получи,пожелавам ти успех,но често се случва някои мизерници цял мач да се скъсат да създават положения и нито един гол да не вкарат (най-пресният пример са Рома-Каляри) и след това се отказах. Относно прогнозата-точно "под" в този мач не бих търсил,защото ми се струва доста непредсказуем,смятам,че Дортмунд ще се хвърлят да търсят ранен гол,а защо не и 2,които да решат мача,а имайки предвид проблемите им в защита нищо чудно и да допуснат такъв,особено през второто полувреме,Лично аз бих го играл 1 или над 1.5 гола на полувремето.