На Ботуша разследват Стоичков за измама

14:18
На Ботуша разследват Стоичков за измама
Няколко бивши играчи на Парма, сред които и Христо Стоичков ще бъдат разпитани като част от разследване за измама.

Според "Gazzetta dello Sport", италианският хранителен гигант "Parmalat" е бил измамен и ощетен от някои от бившите играчи на клуба. Футболистите са подписвали фалшиви рекламни договори и спонсорство, като целта е било да се източат пари от компанията. Това се е развивало в периода от 1992 година до 2003 година, а Стоичков игра за Парма през сезон 1995/96.

"Gazzetta dello Sport" пише още, че разследването включва някои от бившите играчи като Хуан Себастиан Верон, Фаустино Асприля, Енрико Киеза, Лилиан Тюрам, Дино Баджо, Ернан Креспо, Христо Стоичков и Тома Бролен. Смята се, че компанията е била ощетена с близо 10 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SGERRARD
27.11.2013 19:06

Стоичков е толкова тъп ! Не знам как може да излъже някой *lol*

VANKObarabanko
27.11.2013 10:38

А, вие забелязвате ли с какви играчи са разполагали Пармалатите по това време., , като включим и Буфон........направо нямам думи

JoaoMoutinho
26.11.2013 21:03

Не вярвам много в това и се надявам Христо Стоичков да се окаже невинен. Що се отнася до по-долните коментари, Стоичков никого не е предавал, камоли пък за пари. Той парите си ги има за още 3 живота напред.

Stan1926
26.11.2013 20:32

Не се съмнявам да е развъртял някоя далавера. За пари тоя човек е готов на всичко. Да не говорим как изостави ЦСКА е тежък момент, не му пука за нищо друго.
Само не ми се мисли, ако тоя интелигент се домогне до политиката...

SGERRARD
27.11.2013 19:10

Каква политика ? Цяла България го знае колко е ''умен'' . Затова и не става от него тренер.. Доказа се колко е ''умен''

medno
26.11.2013 19:57

Според мен единствено човек с авторитет като Стоичков може да направи нещо значимо за наш клубен отбор, чиято хазна не прелива от пари, но за жалост наистина годините му вървят успоредно с алчността. Мисля така, защото според мен каквото е политическото управление на страната, такива са и спорта ( без индивидуалните такива ...), такова е здравеопазването, такова е и образованието. За жалост малко хора разбират, че наистина жизненоважно е да се премахне това правителство и да имаме управляващи, които да мислят позитивно за българския народ, вместо да коленичат пред САЩ и Брюксел. Много жалко за всички талантливи момчета, които нямат възможност или са нямали да спортуват и живеят нормално (аз лично гледам на миналото си с подобна жал ,защото таланта ми е погубен от безработни и безвъзвратно минали години. Питаха ме иначе хората къде тренирам... ежедневно, но за жалост нямаме политиката на Аржентина ... Не, че се сравнявам с Марадона ... *smile* ) Извинявам се за отклонението от темата, това е мнение, което е с актуална позиция, но не би прилегнало идеално към ничия от статиите на сайта.

miro211
26.11.2013 19:24

Дано го осъдят този футболен хамелеон. "Аз НИКОГА няма да оставя най- великият клуб в България да фалира..." и точно след 20- дена: "Ами то няма условия за работа..няма футболисти..." И мен ме е СРАМ от него но за разлика от putopalo той е българина от който най- много ме СРАМ. "Пази боже сляпо да прогледа"

putopalo
26.11.2013 17:57

Сега когато оплюва Боби Михайлов,нека всички да си спомним как камата месец и половина преди важните срещи с Беларус подаде оставка по телефона и отиде да жъне успехи в закъсалия тим от втора дивизия- Селта.Стойчков ни е давал поводи за гордост несъмнено,но поводите за срам са в пъти повече...Срам и Позор

putopalo
26.11.2013 16:09

Никой не трябва да забравя как подви опашка и избяга от цска,като видя че,не са останали почти никакви пари.Човека предаде за пари не само клуба издигнал го до световно ниво,предаде България и родителите си.Срам ме е от такива хора.

putopalo
26.11.2013 17:47

"България нищо не ми е дала,народът-също"-Христо Стойчков...Народът на България му е дал най-много-любовта си.Но той не я заслужава,след три години в националния той се отказа от него в много тежък момент и тръгна да търси работа във втородивизионен отбор,изоставяйки трибагреника ни...Предаде цска и в частност Димитър Пенев("Димитър Пенев стана треньор покрай нас"...)Цска е отбора който го откри за света,но след като нямат пари Христо им обърна гръб...Колкото до родителите му знам че ни си говорят от десетина години,поводът отново са парите(ако може да се вярва на пресата).

sdw
26.11.2013 16:24

И защо да е предал България или пък клуба,издигнал го до световно?Ти въобще знаеш ли защо Стоичков напусна Барса?Я се аргументирай малко.Не че го защитавам.И аз мога да сипя доста по адрес на Стоичков,но преди всичко този човек е най-добрия футболист играл някога за страната ни и въобще не е предавал България,за разлика от келеши като Бербатов...Вярно,че като треньор го нямаше никакъв,но ... Искам да се аргументираш специално за тези две нападки,защото ми стана интересно.За родителите си без да се заяждам,наистина ще попитам,защото това съм го изпуснал и също ми е любопитно.Колкото съм съгласен,толкова съм и против мненията ти.

putopalo
26.11.2013 16:03

Е не се наяде нашия Бай Ганьо,той и сега се чуди на коя хранилка да се закачи.Последно четох че,се гласял за тренер на Македония-ако има далавера значи е там*cigarette*