Домусчиев: Няма да давам играчи на ЦСКА, докато Младенов е там

09:45
Домусчиев: Няма да давам играчи на ЦСКА, докато Младенов е там
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри интересни подробности около отношенията между шампионите и ЦСКА. Босът на разградчани обяви, че треньорът на "червените" Стойчо Младенов е отказал на "зелените" да ползват стадион "Българска армия" преди мача с ПСВ Айндховен.

"Под наем няма да дам на ЦСКА! Това отново са някакви си техни пожелания и измислици. Да не говорим, че това няма как да стане, след като Стойчо Младенов ни отказа да ползваме "Армията" за резервен вариант за тренировки преди вача с ПСВ Айндховен. Той не ме учудва с неговите уникални виждания за футбола и вечните му мрънкания и конспирации. Добре, че бяха колегите от Левски, които за разлика от Стойчо проявиха професионализъм и ни казаха, че няма проблем да ползваме "Георги Аспарухов". Влязоха ни в положението, за което им благодарим", каза собственикът на шампионите.

В последните месеци Домусчиев не пропуска възможност да захапе Младенов, като нееднократно го обяви за мрънкалник. Напрежението между тях датира от мача за титлата между Лудогорец и ЦСКА през пролетта на 2012 година.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
26.11.2013 11:10

Ми прав е,аз съм фен на ЦСКА,но Тройчо г*за е такъв бокл*к,че няма на къде
П.С.сега веднага ще ме нападнете,че ако не бил той нямаше да ни има и тем подобни и,че е един от малкото истински цесекари...ми като е толкова "загрижен" за клуба,що не даде повече пари на феста(5 лева,страшно много,бе!),що искаше заплата 40 000лв.,а,а?( не ангажирам с моето мнение)*thumb_up**stop**cry**evil*